2777
2789
چرا جور دیگه تجسمش نمی کنی؟ یه تخته سلطنتی با کلی گل و بوته اطرافش موقع طلوع افتاب

خب چون اون زیر گل و بوته نیست،تنهایی و تاریکیه ک حشرات،منم بشدت ترسو

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کس ک نمیدونه کی میمیره اخهه یهو شاید پیش بیاد

بله میفهمم چی میگید ولی من روز قبلی که میخواستم فرداش تصادف کنم یه حرفا و حرکاتی از خودم نشون میدادم که بعدا دوستان و اطرافیان بهم گفتن مثلا حلالیت میطلبیدم یا مثلا آبجیم گفت به بابا نگاه کن آخرین باره میبینیمش که از سرکار میاد😢

خب همون روح هست دیگهه 

خب بهرحال روح دچار چه عذابی میشه؟ همون ترس نداره؟

ظاهر ترسناک تکیر و منکر؟ من بشدت میترسم،ای خدا

بله دقیقا از قبل کل روح و روان ، جسمت میپذیره که میخوایی بمیری...چون باهاش کنار میایی کاملا درک میکن ...

وا بپذیره چه ربطی داره؟ چون مرگو بپذیری یعنی اسون میشه؟ چه ربطی داره

وا بپذیره چه ربطی داره؟ چون مرگو بپذیری یعنی اسون میشه؟ چه ربطی داره

دوست عزیز من نگفتم با پذیرفتن آسون میشه فقط اینو قبول میکنی که یه روزی ما هم میمیریم...شما اگه جریان تصادف و روز قبل تصادف منو خونده باشین فک کنم بتونید درک کنید.

آفرین، میفهممت،ببین باز یادم افتاد افسرده میشم اصلا،

وایی ارههه بخصوص الان ک چندتا مطلب خوندم راجع بهش و اینکه شنیدم یه دختر همسن من مرگ مغزی شده خودمو گذاشتم جای اون کلی وحشت کردم

دوست عزیز من نگفتم با پذیرفتن آسون میشه فقط اینو قبول میکنی که یه روزی ما هم میمیریم...شما اگه جریان ...

اهان.

قبول کردم ک میترسم دیگه😐

چکار کنم نترسم؟شاید با کسی ک از قبر برگشته حرف بزنی کمک کنه، ولی سراغ ندارم،میگن خدا مهربونه،خداکنه رحم کنه بهمون.

وایی ارههه بخصوص الان ک چندتا مطلب خوندم راجع بهش و اینکه شنیدم یه دختر همسن من مرگ مغزی شده خودمو گ ...

دووور از جونت،

من میگم خدا مهربونه،ما امامهارو داریم،خدا رحم کنه بحاطر اونا ب ما،😔

اهان. قبول کردم ک میترسم دیگه😐 چکار کنم نترسم؟شاید با کسی ک از قبر برگشته حرف بزنی کمک کنه، ولی س ...

این ترس رو همه دارن...دیگه یه روزی به این دنیا میاییم یه روزی هم میمیریم

آقا من چقده دیوونه بودم یه بار تو قبرستون یه قبریی رو شکافته بودن نمیدونم واسه چی...رفتم داخل همه چی رو دیدم تا یه مدت مریض شدم...بعد جریان تصادفمم هیچ قبرستونی نرفتم آخه بعدش سردرد میگیرم😓