2777
2789

دلم گرفته میخام کنار هم شاد شیم پس پایه ها بیان😁😁😁

اول خودم میگم ی بار خونه مادرشوهرم بودم دخترخواهرشوهرم بالااورد توخونه بعد خواهرشوهرم ی قاشق آورد از رو فرش جمع می‌کرد می‌ریخت تو کاسه آخرم اونارو شست گذاشت سرجاش😵😵😵😵

اینجانب اهل کالیفرنیا آمریکا عستم🖐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نبوده همون غذایی بوده که تو قابلمه پخته شده الان دوباره همون غذا به قابلمه برگشت خورده تازه میکس شده😎😂😂😂😂😷

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

خواهرشوهرمن دست میکنه تو گوشش بومیکنه بعد بلافاصله قاشق برمیداره خورشتومیچشه بعدش دوباره همون‌قاشقو میکنه تو خورش هم میزنه 😫

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ازخواهرومادشوهرم چندشم میشه رختاوسط پهنه همیشه خوابن وبومیدن ظرف هم لازم باشه ازکابینتادرمیارن بعدیه روزیه چندساعت وقت میزارن اونومیشورن جوری که پادردمیگیرن

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

تو لیوان دهنی آب  یا نوشیدنی بریزن بدن بهت و وایسن تابخوری و لیوانو پس بدی😷😷😫😒😫

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی