2777
2789
عنوان

دعوای منوشوهرم 2

523 بازدید | 42 پست

اونروز بعد اونهمه دعوا کشمکش و اونهمه تحقیری که منو کرد دیروز صب ساعت۶ رفت کوه با دوستاش قرار بود یشب بمونن ولی امروز صب بهم زنگ زد که امروزم می مونیم منم پشت گوشی ناراحت شدم گفتم نمیخام بمونی بمن گفتی یروز تو پاشو برگرد بجا اینکه بگه عزیزم ببخشید بدقولی کردم زد تو دهنم گف میام تکلیفتو روشن میکنم برو گمشو خونه بابات

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قسمت ۱ ندیدم 😭

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خاک بر سرش 

کسی به شمااجازه توهین به همسراستارترو داد!!ادبم چیزخوبیه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
سریالی دعوا میکنین الان قسمت دومشه؟

😂😂😂😂

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity