2777
2789
عنوان

دعوای منوشوهرم 2

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد خونه اصلا باهاش بحث نکن خودش آروم میشه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

اشتباه کردی رفتی عزیزم 

اون خونه بیشتر از اینکه حق اون باشه حق شماست 

به نظرم برگرد بگو هرکی میره شب تو کوه و بیابون میمونه جاش بیرون خونست 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

عزیزم اینطور که تو تاپیکت دیدم همش تهدیدت می کنه که برو خونه بابات ونمی خوامت و..... من نمیگم بزار برو و نمیگم که جدا شو ازش ولی راضیش کن برین پیش یه مشاور خوب انشالله مشکلتون حل میشه. 

به نظر من اصلا خونه و زندگيتو ترك نكن اونو تو خونه راه نده بگو تا حالا هرجا بودى برو اونجا در ضمن پيش دوستاش گنده بازى درآورده در ضمن اونطور گفته كه ديگه پاپيچش نشى تا هر وقت دلش خواست اونجا بمونه راحت ولى به نظرم كارش رفتارش اصلا درست نيس چرا به خونواده خودت استرس ميدى خودش بزرگتر نداره بشوننش سرجاش!

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

بمون تو خونت بیرون نرو. توام برو گردش و تفریح و باشگاه. تو خونه همش منتظر بمونی کلافه میشی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
گوشی نبرده با گدشیه دوستش زنگ زده حالمو گرف قط کرد 

ببین اصلا اومد بهش چیزی نگو. عزیزم من مردایه اینجوری رو خیلی خوب میشناسم لطفا لطفا به حرفم گوش کن. همین الان هر چقدرم که احساس بی حوصلگی میکنی پاشو برو دوش بگیر لباس خوب بپوش به خودت برس .البته نه بخاطر شوهرت اتفاقا فقط بخاطر خودت. مردایه اینجوری کلا اعتماد به نفس کاذب دارن و خودشونو خیلی سرتر از دورو برشون مخصوصا زنشون میدونن. در طول روز فقط برای خودت چای بذار موسیقی گوش کن برو یه اتاقی که جلوی چشمش نباشی. بعد خودش هی کنجکاو میشه که چرا دیگه دورو برش نمیای

ببین اصلا اومد بهش چیزی نگو. عزیزم من مردایه اینجوری رو خیلی خوب میشناسم لطفا لطفا به حرفم گوش کن. ه ...

انقد ناراحتم که نا ندارن پاشم اب بخورم زبونم شده چوب بخدا من به این امید نرفتم سر زندگیم

❤میشه از ته ته ته دلت برام 
بمون تو خونت بیرون نرو. توام برو گردش و تفریح و باشگاه. تو خونه همش منتظر بمونی کلافه میشی

حوصله برام نزاشته خیلی الان ناراحتم منتظرم ببینم فردا بیاد میخاد چی بشه

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

لطفا اینجوری نکن. یا کلا جدا شو یا اگه میخای باهاش زندگی گنی اینقدر خودتو اذیت نکن و منتظر نشین ببینی اون چه کاری میخاد بکنه .چون تا تو تغییر نکنی اون تغییر نمیکنه

به نظرم بهترين راه اينه كه اروم و منطقي باهاش صحبت كني، خيلي از خانوما گفته بودن كه خونه راهش نده و بگو كسي كه كوه بوده بيرون بمونه خيلي طرز صحبت بديو پيشنهاد داده بودن و فلان، نه اصلا اين حرفا جالب نيس، شما خانومانه و اروم با همسرت صحبت كن و از برخوردي كه باهات داشته گلايه كن،اگه تو با احترام و با آرامش صحبت كني مسلما شوهرت گارد نميگيره و ملايم ميشه اما اگ تو پرخاش كني و بد صحبت كني باهاش و بهش بي احترامياييي كه خانوما يادت دادنو بگي صد در صد اون از تو بدترشو بهت ميگه، بالاخره هر عملي يه عكس العملي داره ديگه، عزيزم برات بهترينارو آرزو ميكنم و اميدوارم اين گرفتاري كوچيكتم برطرف شه ❤️

خدایا شکرت ❤️