2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای استارتر خدا به دادت برسه.خواهرزاده منم این اعتصاب رو کرد و تا یکسالگی خواهرم با خون و دل بهش شیر داد.شیر خشکیه یا شیر خودتون؟؟؟

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
چن وقتشه بچه ی من ۴تا ۱۱ماهگی شیر نخورد تمام این مدت با سرنگ و قطره چکون بش شیر دادم 🤒🤒🤒الان یادم ...

از دو ماه و بیست روزگی نخورد الانم داره چهار رو تموم میکنه

خدایا حال همه رو خوب کن....
وای استارتر خدا به دادت برسه.خواهرزاده منم این اعتصاب رو کرد و تا یکسالگی خواهرم با خون و دل بهش شیر ...

شیر خودم

ای خداا یکبار نشد مناز شیر خوردنش لذتببرم

توجهش رو به یه چیز متحرک جلب کن و شیر بده بهش.البته ایناکه میگم مشروط به شیرخشکی بودنشه.یک مقدار سوراخ شیشه شیرش رو گشادتر کن که اون تایمی که حواسش نیست و میخوره حجم بیشتری قورت داده باشه حداقل.یه چیزی مثل تسبیح یا یه چیز تو این مایه ها بالای صورتش تکون بده.خواهرم دیگه گاهی اوقات میرفت کنار لوستر  خونشون اون رو تاب میداد تا دخترش حواسش بره اونجا و اینم شیر بریزه تو حلق بچه😣اگرم شیر خودت رو میخوره که یه بار شیر خشک رو امتحان کن

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
شیر خودم ای خداا یکبار نشد مناز شیر خوردنش لذتببرم

خب لابد از طعمش خوشش نمیاد.من اگه بودم بی خیال شیر خودم بودم و شیر خشک رو امتحان میکردم.یه شیر  خشک با طعم خوب بگیر بده شاید بخوره

وای استارتر خدا به دادت برسه.خواهرزاده منم این اعتصاب رو کرد و تا یکسالگی خواهرم با خون و دل بهش شیر ...

خب تو این مدت قد و وزنش خوب بود؟

من همش میترسم وزن کم کنه یاقد نکشه

خب تو این مدت قد و وزنش خوب بود؟ من همش میترسم وزن کم کنه یاقد نکشه

نه چه خوبی؟ بچه رشدش با شیر خوردنش دیگه

خب لابد از طعمش خوشش نمیاد.من اگه بودم بی خیال شیر خودم بودم و شیر خشک رو امتحان میکردم.یه شیر   ...

شیشه نمیگیره وگرنه امتحان هم کردم کلا با شیر خوردن مشکل داره

عزیزم توشیشه براش قنداب درست کن چند قطره بده بعد ک قولش زدی دربیار سینتو بده اون وقت میگیره حس میکنه شیشس

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
توجهش رو به یه چیز متحرک جلب کن و شیر بده بهش.البته ایناکه میگم مشروط به شیرخشکی بودنشه.یک مقدار سور ...

باور کن بعضی وقتا میبرمش جلو در یخچال بلکم حواسش پرت شه ولی از من حواس جمعتره

شیشه نمیگیره وگرنه امتحان هم کردم کلا با شیر خوردن مشکل داره

اولاش با سرنگ بریز تو گلوش بزار طعم شیرخشک بره زیر زبونش...میدونم چی میگی این خواهرزاده منم کلا با شیر خوردن مشکل داشت و بعدشم با غذا خوردن.خواهرم پیر شد تا این بزرگ شد.الان میره اول دبستان.دیگه بدون دق غذا میخوره.ولی چه فایده وزن نمیگیره و ریز اندام شده دیگه.حالا ایشالله دختر شما غذا خوردنش اوکی باشه و جبران کنه

عزیزم توشیشه براش قنداب درست کن چند قطره بده بعد ک قولش زدی دربیار سینتو بده اون وقت میگیره حس میکنه ...

دخترم رفلاکس داره از نوع شدید با داروی ضد تهوع کنترلش میکنم تمام شرایط انتی رفلاکسم رعایت میکنم اما شیرخوردنش درست نمیشه