2777
2789
عنوان

شیر نمیخوره نی نی م چیکار کنم خدااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست
اینا رو میشنوم بدتر غصه میخورم 

چرا غصه ؟ گفتم که بدونی اولین بچه این مدلی نیست و قطعا آخریشم نیست.والا دور و بر من که پره از نی نی هایی که شیر نمیخورن.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم رفلاکس داره از نوع شدید با داروی ضد تهوع کنترلش میکنم تمام شرایط انتی رفلاکسم رعایت میکنم اما ...

شاید داروش بهش نمیسازه ی داروی دگ امتحان کن....ترنجبین میدی  بهش؟؟؟؟؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
چن وقتشه بچه ی من ۴تا ۱۱ماهگی شیر نخورد تمام این مدت با سرنگ و قطره چکون بش شیر دادم 🤒🤒🤒الان یادم ...

پسر منم از چهار ماهگی تا الان که نه ماهشه توی بیداری شیر نمی خوره.بچه شما بعدش خوب شد؟چطوری خوب شد؟

خدایا شکرت که بهترین ها رو به قلب کوچک من بخشیدی تا آرامش بگیرم و از رحمت بیکرانت سیراب شوم.دوستت دارم ای خالق معجزه ی زندگانیم ....
از دو ماه و بیست روزگی نخورد الانم داره چهار رو تموم میکنه

عزیزم اگه متعصابه برخورد کنی ممکنه خدایی نکرده رشد بچت مختل شه باید شروع کتی انواع و اقسام شیر خشکار رو براش امتحان کنی ببینی کدومو میخوره 

ولی سینه رو نمیگیره حتما باید شیر خشک جایگزین کنی 

دختر من ی ماهه بود شیر خودمو نخورد 

چهار ماهه بود شیر خشک رو نخورد من اصن کوتا نیومدم 

شیشه نمیگرفت با قطره چکون و سرنگ شیر ریختم دهنش 

باورت نمیه ۳۰سی سی شیر خشک رو یساعت طول میکشید بش بدم 

درصورتی ک بچه چهار ماهه حداقل ۹۰سی سی باید بخوره 

من ۷ماهه تمام شبو و روز نداشتم تا ۱۱ماهگیش موفق شدم شیشه بش بدم 

اونم ب این صورت 

شیر خشک رو درست میکردم اول چن قاشق میریختم تو نعلبکی وقتی دخترم گشنه بود با قاشق چای خوری ۳-۴تا بش میدادم 

یهو شیشه رو سریع میکردم دهنش ۶۰تا رو میخورد 

میدونم بیشتر مادرا دوس دارن شیر خودشونو بدن ب بچشون ولی وقتی نمیشه باید کوتا اومد تا بچه بچه رشد کنه 

الان هنوز ک دخترم دوسالش تموم شد من شیر خشک بش میدم غذاهاشو خیلی مقوی خوب درست میکنم 

ولی چ فاید اون افت وزن و قد ۴تا ۱۱ماهگیش هنوز جبران نشده

عزیزم اگه متعصابه برخورد کنی ممکنه خدایی نکرده رشد بچت مختل شه باید شروع کتی انواع و اقسام شیر خشکار ...

درست میفرمایی اختاپوس جان من همه تلاشمو میکنم که بچه م افت وزن نده

تو روز چند بار میبریمش بیرون تو ماشین بهتر میخوره

شبا هم هر سه ساعت یبار پا میشم شیرش میدم

خدایا حال همه رو خوب کن....