2777
2789
عنوان

آقایون حال بهم زن

806 بازدید | 73 پست

دوستان بنظرتون به آقایونی که خیلییییییی ابراز محبت کلامی و رفتاری میکنن ، میگن چندش؟؟؟؟؟؟ یا زن ذلیل؟؟؟؟؟

از اون آقایون که هممممه ش چاکر مخلص زنشون هستن. داغ ی نه شنیدن رو گذاشتن به دل زنشون ایقد چاکرن

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زیاد خوب نیس😬

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

وا مگ بده

حتما باید بزنه تو دهن زنش یا بگه خفه شو

یا همیشه دعوا کنن

یا هرزه باشه

والا باید بگیرع تو سرش حلوا حلوا کنه

البته خیلی زن ذلیلم چندشه حق با شماس

ولی خب از مرد زورگو ک بهتره

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

چیشد ک ساعت ۵ صبح ب همچین چیزی فکر کردی  

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

من از ادمایی که کلا همیشه ایراد میگیرن بدم میاد

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
خودت فهمیدی چی گفتی

منظورم اقایونیه که با هیچ چیز زنشون مخالف نیستن. دلت میخواد ی چیزی بهش بگی و اون بگه ن. باهات مخالفت کنه. چندش آوره همه ش موافق باشه خوووو

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏

اگه خرشون از پل گذشته باشه و باز هم این جوری هستن بهشون می گن باشعور و جنتلمن ، خیلی هم عالیه

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

نمیدونم به حالت و طرز بیانش ربط داره...اگه حالت چندش بگه میشه چندش...اگه جنتلمنی با خانومش باشه نه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹