2777
2789
عنوان

آقایون حال بهم زن

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 73 پست

دو حالت داره

یا فقط زیادی زبون باز هستن زیادی ولی در عمل نه، اینا یه کم خطرناک ان 

اونهای که زیادی زیون بازن در عمل هم همینن، از نظر من اصلا به درد زندگی نمیخورن، هرچند خیلی از خانم ها دوست دارن و افتخار میکنن که طرف تو مشتشونه، اما این جور افراد شخصیت ضعیفی دارن و زیرمجموعه میشن و به درد رابطه ی مدرن و ازدواج همپای امروزی نمیخورن، نوکر هستن در یک کلام

منظورم اقایونیه که با هیچ چیز زنشون مخالف نیستن. دلت میخواد ی چیزی بهش بگی و اون بگه ن. باهات مخالفت ...

خوشی زده زیر دلت حتما 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگ بده حتما باید بزنه تو دهن زنش یا بگه خفه شو یا همیشه دعوا کنن یا هرزه باشه والا باید بگیرع ...

بنظرت مردی که از شدت عشق و علاقه ، هیچوقت باهات مخالف نباشه و بهت بگه چشم چشم، چندش اور نیست؟؟؟

بنظرم ما خانم ها یکمممم زمختی مرد رو دوس داریم

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏
نمیدونم چرا حس میکنم داری ب کسی حسودی میکنی؟🤔

ن بانو جان. متااااسفاااااانه توی موقعیتش قرار گرفتم😕😕😕😕😕😕😕 بانو دیگه حالم بهم میخوره از این همه محبت و مخالف هیچی نبودنش

شوهرته عزیزم؟

اومده خواستگاری. دوره شناخت رو داریم طی میکنیم. پسر اوکی هستش از هرلحاظ( موقعیت اجتماعی، درامد ، شخصیت ، خانواده) ولی بانوجان واقعااااااا من نمیتونم این حجم ابرازات رو تحمل کنم. خودم دختر عاطفی هستم ولی ولک ن دیگه ایقد😀😀😀😀 میخوام به خانواده ش اعلام کنم ن. نظرت چیه؟؟؟

چیشد ک ساعت ۵ صبح ب همچین چیزی فکر کردی    

از بس دارم حرص میخورم و فکر میکنم و به نتیجه نمیرسه واسه رفتاراش

بنظرت مردی که از شدت عشق و علاقه ، هیچوقت باهات مخالف نباشه و بهت بگه چشم چشم، چندش اور نیست؟؟؟ بنظ ...

یکم اره 

ولی ب اونایی فک کن ک مرداشون دیگ خیلی زمختن

بعد اگ شوهرت اینجوریه خداروشکر کن

امروز ب شوهرم گفتم بیا اسب من شو منو از اتاق ببر تا اشپزخونه

نبرد.میفهمییییی؟؟؟ نذاشت سوارش بشم

تو اینجوری دوس داری؟

البته سرما خورده بدن درد داره مخصوصا گردن و کمرش

وگرنه تا الان اسب خوبی بوده خخخخخخ

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
یکم اره  ولی ب اونایی فک کن ک مرداشون دیگ خیلی زمختن بعد اگ شوهرت اینجوریه خداروشکر کن امروز ...

بهاره جان عشقتون مستدام💟 شوهرم نیست. دوره شناخت رو داریم میگذرونیم. روز اولم پیشاپیش اعلام کرد که جد اند در جد مردامون رن ذلیلن😕😕😕😕 ولی من میگم چندشن ن زن ذلیل😀😀😀

اومده خواستگاری. دوره شناخت رو داریم طی میکنیم. پسر اوکی هستش از هرلحاظ( موقعیت اجتماعی، درامد ، شخص ...

نه بابا خوب دوست داره دیگه

بیشتر فکر کن عزیز دلم

وحشی باشه خوبه؟😅🤣

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
از بس دارم حرص میخورم و فکر میکنم و به نتیجه نمیرسه واسه رفتاراش

یه روزی اخلاقش عوض میشه دلت واسه یه دوست دارم و چشم گفتن تنگ میشه همین الان قدر شو بدون

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
نه بابا خوب دوست داره دیگه بیشتر فکر کن عزیز دلم وحشی باشه خوبه؟😅🤣

نخندی بهم هااااا. خو چیکار کنم از همون دوره نوجوونی از مردای مهربونِ نسبتا جدی خوشم می اومد. ینی ن چندش ن خیلی خشن. همه چی بجا

بهاره جان عشقتون مستدام💟 شوهرم نیست. دوره شناخت رو داریم میگذرونیم. روز اولم پیشاپیش اعلام کرد که ج ...

مرسی گلم

ولی بنظر من از خداتم باشه

همچین شوهرایی گیر نمیان

یسر ب تایپک کتک و دعوا و.... بزن

قدرشو بیشتر میدونی

حالا یکم مهربون تره ک اشکال نداره

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم