2777
2789
آره دقیقا منم اینجوری شدم .بعد خوابم میبره تا لنگه ظهر 

دقیقااا

ولی امروز باید ساعت ۷ بیدار شم برم نماز عید

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عادت یک ماه اخیر،منتظر سحریم.از طرفی منتظرم شوهرم بیاند خونه تا خودم با دستای خودم خفه اش کنم.فعلا عصبانیم.😡

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
یکماه بود تا اذان بیدار بودم بخاطر روزه .بعد اذان میحوابیدم وللللی الان اذانم گفتن ولی خوابم نمیبره ...

عیب نداره ی سوغاتی خوب برات میاره و کمی جبران میشه

چ دلنواز اومدم اما با ناز اومدم💃💃💃💃💃💃💃
خب من دوستاش میشناسم ک مامانش ک نیستم  همسرشم

ب هرحال من ک نمیتونم اجازه بدم

ینی منو تنها بذاره بره پیش دوستاش :(

همه بدبختیا از همین رفیق بازیا شروع میشه

منظورم شوهر شما نیستا

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
به عادت یک ماه اخیر،منتظر سحریم.از طرفی منتظرم شوهرم بیاند خونه تا خودم با دستای خودم خفه اش کنم.فعل ...

چرا 

صحبت کن  شاید عصبانیتت زیاد دلیلش محکم نباشه

تو اول بخواب بعد بیدارشوووووو عزیزدل

😂😂😂😂😂

بعد نماز میخوابم دیگه😃

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
ب هرحال من ک نمیتونم اجازه بدم ینی منو تنها بذاره بره پیش دوستاش :( همه بدبختیا از همین رفیق بازیا ...

میدونم گلم چی میگی

اما شرایط من فرق میکنه

میدونم کجاست و پیش کیاست

آفرین .من فقط یکی دوبار رفتم.انشاالله حاجت روا بشی .عیدتم مبارک نماز و روزه ات قبول گلم 

ممنون نماز روزه شماهم قبول

من نماز عیدو خیلی دوست دارم نمیدونم چرا