2777
2789
میدونم گلم چی میگی اما شرایط من فرق میکنه میدونم کجاست و پیش کیاست

نمیدونم ولی من کلا ب اینکه شوهرم هنوزم با دوستاش ارتباط داشته باشه اونم زیاد

بدبینم حس میکنم وقتی جمعشون جمع میشه حتما یع گندی میزنن خخخخ

بس ک تو سایت خیانت دیدم بدبین شدم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه چیز بگم،زن طلبه نشید،اگر هم شدید پی همه چیز رو به دلتون بمالید. امشب گفتم دو تا دختر دارم عم ...

حیفت میاد

از طلبه بهتر

ما ساکن قم هستیم

دوستای شوهرم اکثرطلبه ان

چقد ک فهمیده ان

واقعا ب این سختیهاش می ارزه گلم

چون خیلی ب خانوماشون احترام میزارن

چ دلنواز اومدم اما با ناز اومدم💃💃💃💃💃💃💃
نمیدونم ولی من کلا ب اینکه شوهرم هنوزم با دوستاش ارتباط داشته باشه اونم زیاد بدبینم حس میکنم وقتی ج ...

بله بله

اونم هست

باید زن همیشه حواسش ب زندگیش باشه

اما خب ما ساکن قم هستیم

الانم اومدیم مسافرت

منم الان هتلم

گفت بره سری ب دوستاش بزنه منم مخالفت نکردم

منو  دخترم یهویی😍😍 نمیدونم چرا نمیخوابه واکسن ۴ ماهگیشو زدیم تب کرده

مبارکش باشه

خداحفظش کنه

زیرسایه پدرمادرش ب ثمربرسه

پاشویه ش کن تند تند

استامینوفن بهش بده

بله بله اونم هست باید زن همیشه حواسش ب زندگیش باشه اما خب ما ساکن قم هستیم الانم اومدیم مسافرت ...

همه مردا مثل هم نیستن که منم اگه شوهرم بگه میخوام برم پیش دوستام اجازه میدم چون واقعا میشناسمش ولی خداروشکر شوهرم دوست و رفیق نداره فقط دونه اس

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
خب من دوستاش میشناسم ک مامانش ک نیستم  همسرشم

خب چون همسرشی نباید بذاری شبا بره پیش دوستاش. اینکارا واسه مجرداست 

اگه دوستاشو میشناسی شماهم میرفتی اونام با خانوماشون میومدن

همه مردا مثل هم نیستن که منم اگه شوهرم بگه میخوام برم پیش دوستام اجازه میدم چون واقعا میشناسمش ولی خ ...

منم تو قم نداره

اما اینجا داره تو خرم آباد

گفتم بزار بره کمی دورهم شاد باشن

حیفت میاد از طلبه بهتر ما ساکن قم هستیم دوستای شوهرم اکثرطلبه ان چقد ک فهمیده ان واقعا ب این سخ ...

میدونم عزیزم،الحمدلله انسان بزرگی هستند و دقیقا همین نبودنشون آزارم میده.اون هم منی که تمام کارهای خونه و بچه ها بیشتر با شوهرمه و در واقع زندگی رو اقا اداره میکنند.من عادت به این همه سختی تو زندگی مشترک ندارم.😔😑😁

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله بله اونم هست باید زن همیشه حواسش ب زندگیش باشه اما خب ما ساکن قم هستیم الانم اومدیم مسافرت ...

اها

ایشالا همیشه زندگی شما چ بقیه پا برجا باشه

پر از خوشبختی عشق و صفا

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

ما بیدار شدیم سحری بخوریم

گشنمون شده بود😊😊😊😊

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
منم تو قم نداره اما اینجا داره تو خرم آباد گفتم بزار بره کمی دورهم شاد باشن

کار خوبی کردی

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
همه مردا مثل هم نیستن که منم اگه شوهرم بگه میخوام برم پیش دوستام اجازه میدم چون واقعا میشناسمش ولی خ ...

ببین عزیزم منم به شوهرم از همه نظر شناختو اعتماد دارم و همه دوستاشو میشناسم و با خیلیاشون رفت و آمد خانوادگی داریم ولی واقعا نمیفهمم اینکه ادم متاهل شب بیرون خونه پیش دوستاش باشه چه معنی داره، اصلا تو کتم نمیره. خداروشکر همسرمم بیرون بره با دوستاش یا هرجا باشه قبل ساعت نه میاد خونه