2777
2789
عنوان

سیسموووونی

150 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم...به نظرتون برای سیسمونی چه چیزایی واجبه و چه چیزایی غیر ضروریه من دلم نمیخواد به پدر مادرم فشار بیارم برای همین میپرسم..مادر شوهرمم از الان که من هنوز باردار نشدم طعنه کنایه هاشو شروع کرده برای من لیست سیسمونی میده..میشه لطف کنید کمکم کنید

وا😨

چ بی ملاحضه تو این اوضاع گرونی

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کمد خریدم .دو دست لباس مجلسی یکی صفر برا ده روزه یکی سایز یکساله.چهار تا ۵ تکه.چند تا شلوار. پاپوش.دوجفت کفش برا یکسالگی.سه تا ماشین خوب.چند تا اسباب بازی ارزون.کریر.کالسکه.ساک.زیرانداز و کهنه و وسایل بهداشتی وخرده ریزه ها.

جای روروئک چی براش بگیرم؟

اولا بچه یه نفر دیگه رو قرار نیست هزینه اش رو یکی دیگه بده . من جای تو بودم اصلا قبول نمیکردم بابام سیسمونی بده. 

در ضمن لال نباشید . 

این دفعه که مادر شوهرت این حرف رو زد 

بگو بچه ای که کالسکه چیکو داشته باشه 

باید مامانشم حداقل هیوندایی ، پژو دویست و شش اتوماتیکی داشته باشه. دستشم النگو و دستبند کارتیه باشه . مدیونی نگی 

بخداااا میگه ست کالسکشو چیکو بگیر اخه ستش الان ۱۲ ۱۳ میلیونه

من ک هیچی بغیر کمد  و لباس و لوازم بهداشتی نگرفتم

روروئک ک مضره

تخت هم معلوم نیست بموونع یا نمونه

فقط ی خرس گنده و صندلی پلاستیکی گرفتم

فقط واسه بازار رفتن با نی نی بدست اذیتم ک اونم اشکال نداره

من ک هیچ اضافه ای نگرفتم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰