2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرش بخار چاووش افتاده بود زندان همونجا ولی میمیره سه دنگ از هرحجره باید گیر افسانه میومد بخاطری ک نده گرفته بودش

البته ی دلیل دگه شم این بود ک میخاس مطمئن بشه مشکل بچه  از خودشه 

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
بخاطر اینکه مهتاب بچه دار نشده عقدش کرده  بعد سه روزم پشیمون شد  خیلی مسخره تموم شد&n ...

وا چه راحت خاک برسرش مرد خوب وجود نداره ها 

اونوقت چرا افسانه باجگیری میکرد؟؟؟؟

وا چه راحت خاک برسرش مرد خوب وجود نداره ها  اونوقت چرا افسانه باجگیری میکرد؟؟؟؟

میخاست بره به مهتاب بگه ک زنه چاووشه 

چاووش واسه همین حاضر شد پنج تا حجره بده 

الان تکرارش دازه پخش میشه نگاه کن 

👄💄👠
شوهرش بخار چاووش افتاده بود زندان همونجا ولی میمیره سه دنگ از هرحجره باید گیر افسانه میومد بخاطری ک ...

اووووووکی حالا اداعاش میشد مهتابو دوست داره اینا که زنشونو  دوست دارن اینجوری میکنن وای به اوناییکه دوست ندارن 

الان داره نشونش میده نگاش کن

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

نه دایی توکل گفت میرم مهتابو بیارم،ولی منیژه چی شد فک کنم دیگه حتیف و ول کرد اره؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊