اره اصلا به نتیجه کلی نرسید اون از چاووش که داشت میرفت مهتاب روراضی کنه ولی نشون نداد مهتاب م ...
اره اولش زنو شوهربودن انداختش بیرون از خونه دیدی اونجاشو،،میگفت من الان باید بچمو بزرگ میکردمو ....معلوم نشد چی شد اصلااخرش چاووش گف بعضی اشتباه ها جبران نمیشه معلوم نشد مهتاب رو رفت برگردونه یا نرفت،،ولی خدایی تو این فیلم ب غیر کریم بوستان بقیه همشون زن و شوهر مشکل داشتن،خانواده درست ححسابی توش نبود
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اووووووکی حالا اداعاش میشد مهتابو دوست داره اینا که زنشونو دوست دارن اینجوری میکنن وای به اونا ...
اتفاقا اونایی ک دوس ندارن آدمای بهتری ان ....صادقانه میگن دوس ندارن و تمام دیگ جون طرفو به لب نمیرسونن دیگ ...از اون آدمای پر ادعای تو خالی و متظاهر ک مثلا میگن دوستت دارم و هزار جنایت میکنن خدا شاهده بهترن
من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....