سلام دوستان. من امروز باید پریود میشدم ولی هنوز نشدم دیروز عصر بی بی زدم منفی بود. هیچ کدوم از علائم پری رو ندارم. کسی بوده بدون درد پری باردار بوده باشه؟
او هنوز زوده که پ. اگر حامله هم ک باشی هنوز ۱۰ روز دیگه معلوم میشه
نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم. به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم. به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه
یعنی چی؟ یعنی اگه من روز موعدم پری نشم..بعد مثلا فرداش برم آز خون....نشون نمیده؟
عزیزم ازمایش سریع نشون میده-ولی منم ۲سال تموم با یکروز تاخیر رفتم آز دادم و الکی پولمو تو جوب ریختمو و استرس کشیدم تا جواب ازمایشو بگیرم-خودتو بزن ب بیخیالی تا چند روز ک عقب افتاد اونوقت بیبی چک بزن و برو آز-یکروز تاخیر کمه-