خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🤔 اصلا چطوریه هرساعتی از روز یکم ادرار بریزن روش جواب میده؟ اخه بعدش کثیفه نمیشه دست یزنم بهش که
آره وقتی باردار باشی
هر ساعتی بی بی بزنی ج میده
مخصوصا سن بارداری زیاد باشه
خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین
من بی بی چک مارک روژان گرفتم دیروز دوبار تست گرفتم با مرور زمان مثبت شد امروز گرفتم منفی ولی خیلی خیلی کم رنگ ب طوری ک چراغ قوه روشن کردم روش ک ی هاله کم رنگ نمیدونم حالا مثبت کاذبه یا ن چون درجا مثبت نشدن رو بی بی ام نوشته بود بعد دودیقه کاذبه
بعضی از بی بی چکا خرابن مارکای ارزونش من خودم تا حالا چند دفعه بی بی مثبت شده و کلی خوشحال شد ...
مارکای ارزون چ بی بی چکای هستن و مارکای گرون و خوب لطفا جواب بده من روژان قطره چکونی خریدم سه تا تست گرفتم با مرور زمان مثبت شد درحالی ک روش نوشته بعد دو دیقه از ده دیقم گذشت فک کنم
یاد دوستم افتادم از بس بی بی همیشه منفی میشد یه بار با خودکار ابی خودش خط کشیده بود بعد عکس گذاشت یک ...
وای 😂😂😂😂😂😂😂
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
یاد دوستم افتادم از بس بی بی همیشه منفی میشد یه بار با خودکار ابی خودش خط کشیده بود بعد عکس گذاشت یک ...
من تو عقد با خودکار الکی خط انداختم، شوهرم داشت تا مرز سکته می رفت
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
وقتی باردار شدم و خیلی بالا بود بتا که بقیه بیبی چک ها در دم مثبت میشد
ولی هیچ فرقی نکرد و حتی با اینکه باردار بودم مثبت نشد
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊