2777
2789
عنوان

غذا های ممنوع و مفید در هفته های ۵-۶ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگو که میگن الرژیکه فقط میشه ماهی تن خورد که اونم نخوردم از ترس

من میگو زیاد خوردم،شما حتما یه متخصص تغذیه برو.من دوتا بچه دارم هر دو هم دیابت گرفتم متخصص غدد زنان وتغذیه رفتم هیچکدوم نگفتن غذای خاصی نخورم.شمام برو قشنگ میگه چیو بخور چقدر بخور .میگو همه میگن برا هوش بچه ووزن گیریش خوبه

رفتم همبر دست ساز خریدم چون داخلش یه کم فلفل داره و مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی میترسم بخورم آیا بده ...

چی بگم شما غذا کاری بهت نداره خودت از استرس داری میکشی.همه میگن استرس برا مادر وبچه بده اگه بیخیال باشی راحت تر میگذره.

رفتم همبر دست ساز خریدم چون داخلش یه کم فلفل داره و مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی میترسم بخورم آیا بده ...

اینم گوشته مطمئنه بخور ولی با ارامش اخه ملت همه وقتی حامل همه چی میخورن همه جا میرن خداروشکر سالمن،چون ارامش دارن کی گفته غذا باعث سقط میشه...غذاهای روتین خونگی خیلیم خوبن.من قبول ندارم جز زعفران ولزج ها مثل خاکشیر که ملینن.

چی بگم شما غذا کاری بهت نداره خودت از استرس داری میکشی.همه میگن استرس برا مادر وبچه بده اگه بیخیال ب ...

حالم خوب بود تا رفتم دکتر غدد الان شما چند وقتتونه

اینم گوشته مطمئنه بخور ولی با ارامش اخه ملت همه وقتی حامل همه چی میخورن همه جا میرن خداروشکر سالمن،چ ...

بعد ببخشید که این هم میپرسم شما هم شکمتان حالت اسهالی هست؟ من از اولش این مدلی بودم

حالم خوب بود تا رفتم دکتر غدد الان شما چند وقتتونه

چی گفت مگه؟قندت کنترل کن .معرفی نکر به تغذیه چون باید معرفی کنه.سبزیجات قبل غذا واسه پایین اوردن قند بهم گفته بود.من زایمان کردم ولی اصلا استرس نداشتم،سخت بود اکثرا دلم خوراکی شیرین میخواست

چی گفت مگه؟قندت کنترل کن .معرفی نکر به تغذیه چون باید معرفی کنه.سبزیجات قبل غذا واسه پایین اوردن قند ...

کثافت بهم گفت فکر بچه از سرت بیار بیرون این جنینت هم حتما ناقصه از اون روز حالم خرابه  همش استرس دارم

من ذخیره تخمدانم ۳ دهم بود یه با ای وی اف کردم هفته ۶ خود به خود سقط شد خالا مثل معجزه به قول دکترا حامله شدم که فهمیدم دیابت دارم و باید برم دکتر غدد که اون از خدا بی خبر داغونم کرد هر لحظه فکر میکنم یا ناقصه یا داره می افته