2777
2789
عنوان

روشن کننده نواحی حساس

97 بازدید | 7 پست

خانوما سلام،

می‌خواستم از تجربه‌ی شما راهنمایی بگیرم. دنبال یه محصول روشن‌کننده برای بدنم هستم، مخصوصاً ناحیه‌ی بیکینی و زانوها. واقعاً از هر کرمی استفاده کردم و حتی لیزر هم رفتم ولی نتیجه نگرفتم. اگر تجربه‌ای دارین یا محصولی می‌شناسین که واقعاً جواب داده، ممنون می‌شم معرفی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم ک مجردم و فعلا دغدغم اینا نیست وگرنه هی در بدر باید هر ماه شکم و کمر رو لیزر میکردملیزر وایت ...

خوش به حالت 🥲🥲

منی که متاهلم 

ولی خداروشکر اصلا شوهرم براش مهم نیست و همش میگه همین طوری که هستی دوستت دارم اما خودم خوشم نمیاد از این تیرگی ها

پنج یا شش جلسه رفتم چون نزدیک به عروسی بود دیگه نشد برم بیشتر و اصلا تاثیری نداشت برام

جدی آخه دکتر به من گفت با همین ۵ ۶ جلسه اوکیه و اینا منم. فک کرده بودم واقعا تاثیر داره خوب شد هنوز نرفتم

جدی آخه دکتر به من گفت با همین ۵ ۶ جلسه اوکیه و اینا منم. فک کرده بودم واقعا تاثیر داره خوب شد هنوز ...

ببین عزیزم فکر کنم بستگی به دستگاهش داره خوب من توی شهر خودمون بهترین دستگاه رو رفتم اما فایده نداشت این دستگاه و حالا میخوام یه چیز بهترش برم اما نمیدونم چی باید باشه یه چیزی میخوام که از این تیرگی خلاص بشم🥲