سلام به همه من سابقه سقط جنین داشتم الان باردارم ولی دیابت بارداری دارم و انسولین میزنم میترسم چیزی بخورم هم از ترس سقط هم دیابت کسی میتونه کمک کنه لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کدو سبز در واقع منبع غنی از ویتامین c، پتاسیم، فیبر خوراکی منگنز، فولات،اسیدیهای چرب امگا ۳ و برخی ویتامین های گروه B است بنابراین مصرف این خوراکی در برنامهی غذایی به زنان باردار توصیه میگردد. مصرف کدوسبز به عنوان یکی از منابع ویتامین A در بارداری مفید است. منابع ویتامین A عبارتند از هویج، کدو تنبل، اسفناج، کدو سبز، برگ چغندر، زردآلو و طالبی. کدو خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی دارد و حتی می تواند انسولین خون را در دوران بارداری کنترل کند
من دکتر غدد انقدر ترسوندم که اضافه وزن داری دیابت داری جنینت ناقصه وووو از همون روزی که اومدم خونه دیگه حالت تهوع ندارم نکنه جنینم باز میخواد سقط بشه که حالت هام از بین رفته کمر درد هم دارم کلی ترسیدم و ناامیدم🙁
شما چون سابقه سقط داری پس باید بیشتر مراقب باشی. و جزو بارداریهای پرخطر محسوب میشی. من دکترم گفته زرشک و زعفرون و عسل نخورم. سه ماه اولم گفت رب و گوجه خیلی کم استفاده کنم. غذاروی جنین تاثیر مستقیم داره. و بدن ها باهم متفاوته احتیاط شرط عقله