2777
2789
عنوان

غذا های ممنوع و مفید در هفته های ۵-۶ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدو سبز در واقع منبع غنی از ویتامین c، پتاسیم، فیبر  خوراکی منگنز، فولات،اسیدی‌های چرب امگا ۳ و برخی ویتامین های گروه B  است بنابراین مصرف این خوراکی در  برنامه‌ی غذایی به زنان باردار توصیه می‌گردد. مصرف کدوسبز به عنوان یکی از منابع ویتامین A در بارداری مفید است. منابع ویتامین A عبارتند از هویج، کدو تنبل، اسفناج، کدو سبز، برگ چغندر، زردآلو و طالبی. کدو خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی دارد و حتی می تواند انسولین خون را در دوران بارداری کنترل کند

حواست باشه!
ایشالله که چیزی نشه میگم ماست دوغ اینا میشه استفاده کرد؟ من از ترسم ۴ کیلو وزن کم کردم

اینجوری بخوای پیش بری خودتو میکشی که😐😐 

حالا ویارات شروع شد خود به خود نصف غذاها رو نمیتونی بخوری بقیشم همینجوری حذف کنی دیگه هیچی 

حواست باشه!

من اینارو بیشتر خوردم.

هندونه فقط تقریبا سفیدی پوستش خیلی گناه داشتم

کاهو وجوانه جو وجوانه گندم پودرش روها.

میگو..سیب.لیموشیرین.شیر.

سینه مرغم هر جور دپس داری درست کن هم قند میاره پایین هم سیر میشی.کدو

من دکتر غدد انقدر ترسوندم که اضافه وزن داری دیابت داری جنینت ناقصه وووو از همون روزی که اومدم خونه دیگه حالت تهوع ندارم نکنه جنینم باز میخواد سقط بشه که حالت هام از بین رفته کمر درد هم دارم کلی ترسیدم و ناامیدم🙁

ایشالله که چیزی نشه میگم ماست دوغ اینا میشه استفاده کرد؟ من از ترسم ۴ کیلو وزن کم کردم

ترس دور از جون ممکنه سقط بیاره ولی غذا نه.ریلکس باش خدا باید نگه داره.استرس بریز دور

کدو سبز در واقع منبع غنی از ویتامین c، پتاسیم، فیبر  خوراکی منگنز، فولات،اسیدی‌های چرب امگا ۳ و ...

رنده کن بریز تو ماست به به خیلیم خوبه یکمم نعنا بریز.یا سرخ کن با دارچین

شما چون سابقه سقط داری پس باید بیشتر مراقب باشی. و جزو بارداریهای پرخطر محسوب میشی. من دکترم گفته زرشک و زعفرون و عسل نخورم. سه ماه اولم گفت رب و گوجه خیلی کم استفاده کنم. غذاروی جنین تاثیر مستقیم داره. و بدن ها باهم متفاوته احتیاط شرط عقله

من اینارو بیشتر خوردم. هندونه فقط تقریبا سفیدی پوستش خیلی گناه داشتم کاهو وجوانه جو وجوانه گندم پو ...

میگو که میگن الرژیکه فقط میشه ماهی تن خورد که اونم نخوردم از ترس