2777
2789
عنوان

به خودتون بیایید و خجالت بکشید

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 60 پست

خب به شما چی کسی که اینجا درد دل میکنه باید جنبه همه نوع نظری را داشته باشه من خودم از نی نی سایت خیییلی چیزا یاد گرفتم بعدش هم تو معلومه آدم بی ادبی هستی که به این همه عضو میگی خجالت بکشن خودت برو خجالت بکش که اینقدر بی قرهنگی

اگه دوست  داری به صلوات بفرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😒😐

منظورش مصی هست فقط سوادش پایین بوده نوشته مسیح 

بیسوادی دست و پاش رو بسته وگرنه منظورش چیز دیگه ایی بود 😂😂😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
بهترین کامنت     یه آقا میاد تو سایت خانما میگه شما خاله زنک هستین   پس چرا شوهر و ...

مرسی والا چی بگم شاید چون مردهای ما خاله زنک نیستن😁🤭

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
شما وارد تاپیکای خاله زنگ نشو روزانه هزاران تاپیک زده میشه خیلیاش سوال پزشکیه

نه دیگه استاد در حد مسائل خاله زنکی سواد داره بیشتر ازش نخواید

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
خب به شما چی کسی که اینجا درد دل میکنه باید جنبه همه نوع نظری را داشته باشه من خودم از نی نی سایت خی ...

اووفف بالاخره فارسی شد راحت شدم😀

خانوم راست میگه خب برگردید پست های همین تاپیکو بخونید بعضیا فکر کردن خیلی بانمکن کلا تو همه تاپیکا خوشمزگی میکنن یه عده هم با همه چی مخالفا و سریع به همه میپرن واقعا چه وظعشه باید به خودمون بیایم اگر میتونیم کمک کنیم اگر نمیتونیمم سکوت کنیم اینجا اینستا نیست که هر کی هرچی دلش خواست بگه هدف کمک کردنه

داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم

خوش اومدی

ولی اونایی که تحصیلات بالا و طرز فکر خوبی دارن راهکار های خوبی میدن ولی باید بشناسیشون

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)