2777
2789
عنوان

به خودتون بیایید و خجالت بکشید

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 60 پست
اتفاقا اكثرشون زود ازدواج كردن و تحصيلات ديپلم دارن ك شوهرشون نميذاره برن دانشگاه چطور ب نتيجه رسيد ...

😂😂اكثرشون

شما از خارج گود اومدي سر بزني بري

يا گِلت فرق ميكنه با بقيه قاطي نميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂اكثرشون شما از خارج گود اومدي سر بزني بري يا گِلت فرق ميكنه با بقيه قاطي نميشه

خب من جز اون اكثريت نيستم   

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

استاتر اگه واقعا بدت میاد تو اینجور تاپیکا نرو

من خودم کلا سمت تاپیکایی ک عنوانش خاله زنکیه و درمورد خانواده شوهر و اقوام میگه کلا نمیرم و حوصله ی همچین بحثایی رو ندارم 

🌺اللهم صلی علی محمد و آله محمد و عجل فرجهم🌺

خب استارتر درست میگه

حالا اگه همین تاپیک رو یه خانوم زده بود کلی لایک میکردین و به به و چه چه میکردین...

گارد الکی نگیریم بچه ها جان.

واقعا بعضیا اینجا عقده گشایی میکنن

خودت رو دوست داشته باش❤

خو دیگ اگر فضولی و بدبختی نبود چراااا میاییم اینجا 

حرفایی میگید ها چی بگم زن میگ شوهرش ۱۵۰جور غلط کرده بهش بگم ۵۰ببخش بخاطر زندگیت ۱۰۰هم بزار پای بچت باز بشین زندگی نکبت بار تحمل کن مجبوریم بگیم طلاق و بهم خوردن زندگی شما ایده هاتون چیه به خونه برس ببین چی کم داره شوهرت و .... مردا همه چیزشون ک تکمیل شه بیشتر کمبود حس میکنن چون دغدغه فکری ندارن میرن با یکی دیگ میحرفن چون خوشحال و سرمست زندگی ان ولی اگ خانوم خودش کمبودی براش ایجاد کنه سعی در پر کردن اون کمبوده و وقتی برا خیانت نداره  

ديگه اومدي نسازي 😂😂 خصوصا كه بخواي از اكثرا نباشي بايد رو هوا موضوعو بگيري  منظورم اكثر نبو ...

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم