2777
2789
عنوان

به خودتون بیایید و خجالت بکشید

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خاله زنک تعریفش یه جیز دیگه ست،به مردایی که توی یه جمع زنانه میان و تازه اظهار نظر هم میکنن خاله زنک میگن 😂🤣🤣🤣

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
همین تو نبودی دفعه ی پیش خوشت اومده بود ازین سایت ؟ میگفتی چه خوب که اینهمه تبادل نشر خوب انجام میشع

متفاوت بودن از شاخصه های بارز استاد بود 😁

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

اتفاقا اكثرشون زود ازدواج كردن و تحصيلات ديپلم دارن ك شوهرشون نميذاره برن دانشگاه

چطور ب نتيجه رسيدي ك تحصيلات بالايي دارن!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اینجا بیش تر حرفای زنونه زده میشه اسمش هم مشخصه ک عموما و اصولا برای خانماست نی نی سایت .فک نمی کنید ...

agr b esm v hdf asli site bshe k fgt bayad rajbe  nozad bahs she

داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم

در باز خوش اومدید بفرمایید با رفتنتون مارو خوشحال کنید 😕

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم