قبلا بهتر بود اما یمدت هست ک تو حرف زدنام گیر میکنه اونطور ک همیشه هر جوابی داشتم الان نه وقتی یکی حرف میزنه نمیدونم چ جواب قشنگی بدم.. راهنمایی کنید واسه تقویت فن بیان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط تو حموم حرفای که باید تو اون موقعیت ها میزدم یادم میاد
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
تو ویسکال ها شرکت کن حرف بزنمن قبلا خیلی شرکت می کردم عالی شده بودم دوساله ول کردم منزوی شدم
گروه های تلگرامی مثلا ؟
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
کتاب بخون و پادکست گوش کن دایره لغات رو گسترده میکنه و اینکه توی موقعیت های مختلف خودتو بنداز وسط حرف بزن تمرین کن نترس اول تبق میزنی ممکنه کلمه به ذهنت نرسه ولی بعدش به مرور بهتر میشی