2777
2789
عنوان

به خودتون بیایید و خجالت بکشید

949 بازدید | 60 پست

این سایت  شده جایی برای خاله زنکی ها ی زنانه ، راهنمایی های غلط و برهم زدن زندگی ها .

تاپیک ها و نظرات بعضا اشتباه و از روی عقده ورزی که تاثیرات روانی بدی روی سوال کننده میذاره زندگی ها رو خراب میکنه ، 

خیلی جالبه که درصد بالایی از اعضای این سایت ادعا میکنند تحصیلکرده در مقطع دکتری و ارشد هستند ولی سوالات و نظرات را که میبینی انگار افرادی با کمترین درجه از معلومات انها رو نوشته اند . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا بیش تر حرفای زنونه زده میشه اسمش هم مشخصه ک عموما و اصولا برای خانماست نی نی سایت .فک نمی کنید اصلا عضو شدن و خوندن تاپیک خانما براتون جذابیت نباید داشته باشه؟؟؟

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

خیــلییی یکسری هاشون که پاک زده به سرشون  میان مثلا ادعای مذهبی بودن کنن دفاع کنن 

ولی به جاش خودشونو میبرن زیر سوال

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

من تو این سایت خیلی اطلاعات خوبی گرفتم راجع به مسائل بارداری

خاله زنک همه جا هست حتی تو فامیل و آشنا، این خود آدمه که باید تصمیم بگیره چی روش تاثیر بذاره و چی نذاره

نمیشه که با همه قطع رابطه کرد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

خب شما بفرمایید استاد چی باید بگیم

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

شما بهتره سایت هایی عضو شی ک کاربرای آقا بیشتر باشن من کار ندارم خانما چی میگن راهنمایی اشتباه یا درست چه جالبه ک میری میخونی خانما چی میگن ! خاله زنک بودن نیس به نظرتون ؟

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده