2777
2789
عنوان

آیا درد پهلوی چپ نشانه بارداری است؟

36706 بازدید | 19 پست

سلام

خانوما من تو اقدام هستم،الان دو روز از تخمک گذاری میکذره(با سونو  واژینال متوجه شدم و البته علائمی که در هنگام تخمک گذاری دارم)،الان دو روزه پهلوی چپم درد می‌کنه،یه وقتا هم سمت چپ دلم سوزن سوزن میشه.این درد مداوم هست.یعنی تو این دو روزه قطع نشده.میدونم که علائم از الان زوده که ظاهر بشن،فقط می‌خوام بدونم کسی مثل من بوده که باردار بوده باشه؟؟

ممنون از همکی❤️⭐️

منم ماه قبل مثل توشدم رفتمم دکتر گفت تخمک آزاد کردی

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره،خودم متوجه آزاد شدن تخمک شدم،دکترم هم کفت آزاد کردی،ولی الان از تخمک گذاری گذشته

دردش چند روز هست کلا تو اقدام باش فعلا زود هست براعلایم

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
اره واقعا خسته شدم از نا امیدی😭 نمی‌دونم چرا نمیشه🤔 شما چیکار می‌کنی؟نی نی دار نشدی؟

من دو ماه بعد سقطم اقدام کردم.فعلا ٢ ماهه ک نشدم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
اره واقعا خسته شدم از نا امیدی😭 نمی‌دونم چرا نمیشه🤔 شما چیکار می‌کنی؟نی نی دار نشدی؟

شوهرت مشکل نداره؟عکس رنگی خودت نگرفتی از رحم؟

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
شوهرت مشکل نداره؟عکس رنگی خودت نگرفتی از رحم؟

شوهرم کمی ضعیفه،دارو میخوره .

عکس رنگی ننداختم،میترسم.🥴

شما عکس انداختی؟یادمه گفته بودی همسرت کمی ضعیفه،دارو استفاده می‌کنن؟

شوهرم کمی ضعیفه،دارو میخوره . عکس رنگی ننداختم،میترسم.🥴 شما عکس انداختی؟یادمه گفته بودی همسرت کمی ...

اون سری دارو مصرف کرد.این سری فقط اسید فولیک...عکس رنگی ننداختم.چون ی بار حامله شدم.و سقط شد