2777
2789

سلام..

نمیدونم چرادوسه روزه اخلاق شوهرم خیلی عوض شده...دیشب که نیم ساعت فقط جواب تلفنشونمیدادودیراومدبعدااومداخلاق گندشواوردومنم دندونم دردمیکردبه شدت واصلامحلش نزاشتم...زیرلب غرغرکردکه خسته وکوفته کارمیکنم اینم از...منم چون خودم حالم خوب نبودگفتم واسه چی همه ش ازخودگذشتگی کنم بزاربفهمه منم داغونم....خلاصه چون دخترم خواب بودانگارهیچ حرفی برای گفتن نداشتیم هیچی ها😐تابهچ گفت بچه شام خورده؟گفتم اره گفت بیدارش کن دلم براش تنگ شده ندیدمش..منم خودم دیدم وضع اینه بیدارش کردم.بازبهترشداوضاع یکم بگوبخندو...بعدش شام اوردم خوردیم وانقدراعصابم ازدردخوردبودکه ناله میکردم اونم هی میگفت بمیرم که اینجوری نباشی وسرش وپایین میتداخت چون هزینه ی ایمپلنت و..میدنیدکه چقدره و..یکی دوتاهم نیست کل دندونام باهم درحال انفجاربودازناراحتی سرشوپایین مینداخت ومثلاشرمنده...ولی من خیلیی خیلی ازش واین زندگی مسخره خسته شدم بااین حقوقی که میگیره فقط بایدشکممونوسیرکنیم خودمم تابچع روازشیرنگیرم نمیتونم سرکاربرم....

خلاصه متنفرشدم ازخودش وازاین زندگی...امروزم زنگ زدم بهش اصلانمیزاره حرف بزنم...میگه بچع خیلی اذیت میکنه چکارکنم یکم زودتربیاببرش بیرون‌نمیزاره اصلاحرف بزنم ...من سرکارم چکارکنم ارومش کن..حوصله ندارم گرمه هوا..و...انقدربدم اومده ازش دلم میخوادتمومش کنم ودیشبم ازقشارناراحتی وحسرت مجردیموخوردن خواب اونی که عاشقش بودمودیدم که بهم زنگ زده وچقدرتوخوابم‌گریه میکردم همش میگفتم اخه مرگت چی بوددردت جی بودچراازدواج کردی توکه شوهرتونمیتونی دیگه تحمل کنی توسختی ها...من ۴ساله ازدواج کردم بدترین سختی هاروباهاش دیدم ولی حس میکنم چون همیشه وصع همینه همیشه بی پولیه دیگه این زندگی رونمیخام ازهمه جیزش متنفرشدم...ازدخترمم زده شدم بس که اذیت میکنه لعنت به من که اگه توعقدم بجه دارنمیشدمعمرااااااا عمراااااااازن این میشدم..حالم بدجوری گرفته لعنت به من که دارم تباه میشم دیگه....

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من خیلی همسردپودوست داشتچ توهمه بدبختی هاکنارش بودم امانمیدونم چرادیگه نمیتونم گرفتاریاشوتحمل کنم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز

تقریبا الان وضع همه همینه!

بی پولیا تموم میشه نگران نباش زندگیتو خراب نکن

توالان تحت فشاری به تفریح به یه مسافرت کوچولو احتیاج داری همسرتم همینطور.

خداروشکر کن تنتون سالمه

آسمون سقف آرزوهای منه  

برات گفته الهی بمیرم؟؟ 

مال من یبار سر دندون دردم ک گریه میکردم یعوبلایی سرم اورد از سر سفره کند پرتم کرد بیرون 

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

بنظرمن که شماهیچ مشکلی ندارین جز 

مشکل اقتصادی وکمبود پول که همه دارن

تیر عروسی دختر خاهر شوهرم دعوتیم ومن هییییییچی ندارم نا کفش نه لباس هیچی همش بحث داریم تو دلم میگم خدایا پول بود هیچ کدوم از این بحثا نبودا

از ارامشم پرسیدن از خنده هات گفتم
چون شیر میدی قرص کلسیم بخور  الان هیچکس پول دندونپزشکی نداره  شوهرت بنظر ادم بدی نمیاد&n ...

همیشه بایدتحمل‌کنم ازهمه خواسته هام بزنم همش به روم نیارم من خیلی زن قوی ای هستم...خیلی ولی واقعاحس میکنم دیگه صبرم‌تمام شده تاکی اخه

بهتره یه فکری بحال دندونات بکنی همش که ایمپلنت نمیخاد پر کردن عصب کشی جاهایی هست که قسطی انجام میدن شرمندگی که جواب درد کشیدن شما نیست

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
برات گفته الهی بمیرم؟؟  مال من یبار سر دندون دردم ک گریه میکردم یعوبلایی سرم اورد از سر سفره ک ...

واای بمیرم...چرااینقدربی معرفتن این مردا...

برای چشمهای شرمنده مردهای سرزمینم ، خدا کمکشون کنه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

عزیزم یه کم شوهرتو درک کن. وضع خیلی از ماها همینه. مشکلات اقتصادی همه رو داره اذیت میکنه. مطمئن باش شوهرت هم خسته شده. به خاطر شما داره تحمل میکنه و ادامه میده. اونم میتونه پیش خودش بگه اگر ازدواج نکرده بودم اینقدر زیر گرفتاری و مشکلات اقتصادی له نمیشدم. حالا که اون بنده خدا تلاش میکنه تا آرامششو حفظ کنه، تو هم تلاش کن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب