2777
2789
عنوان

شوهرم نوازش بلدنيس چيكاركنم

13137 بازدید | 25 پست

شوهرم اصلا نوازش و عشقبازي بلدنيس،تمايلي ب باهم خوابيدن نداره بيشتر دلش ميخاد جدا بخابه،خسته شدم ديگ من فوق العاده احساسي ام ب شدت عاشق نوازشم و ابراز علاقه رو دوس دارم ،اما اون دقيقا برعكس منه اگه يك ماهم جدا بخابيم عين خيالش نيس،اصلا يك بارهم ب من نگفته بيا كنارم بخاب،ازلحاظ جنسي خوبه رابطه زياد داريم ولي ابرازعلاقش فقط درحد رابطه جنسي هس و اصلا فكرنميكنه ك من دلم ميخاد شبا پيش هم بخابيم و همديگه رو نوازش كنيم،به شدت هم بد دست هس يعني بهش دس ميزني بدش مياد،اوايل كلا من ميرفتم كنارش ميخابيدم و تا دستشو ميگرفتم انگار بدش ميومد منم ازبس اينجوري بود ب غرورم برميخورد ديگ اصلا باهاش كاري ندارم جديدا هم ازبس بي خيال شدم حتي كنارش هم نميشينم جدا پيش بچه هام ميخابم اونم هيچي نميگه اصلا ب روش نمياره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که دقیقا اوصاف شوهر منه 14 ساله میخوام نوازش یادش بدم یاد نمیگیره 1 ساله جدا میخوابیم ولی برای رابطه همیشه آماده است

برای درست شدن کار شوهرم واومدن رزق وروزی حلال به زندگیم یه صلوات برام بفرستید

از لحاظ ابراز علاقه كلامي عاليه هيچي براي زندگيمون كم نميذاره خيلي منو و بچه هامو دوس داره خيلي بهم احترام ميذاره ولي از لحاظ ابراز علاقه لمسي صفره صفره ،بهش هم ك ميگم تو اصلا نوازشم نميكني و اينا ،فكرميكنه منظورم رابطه جنسي همون شب فقظ مياد پيشم ميخايه و بدون مقدمه ميره سراغ رابطه جنسي و تمام،دوباره فردا روز از نو و روزي از نو.چيكاركنم توروخدا بگيد ديگ هيچ انگيزه اي ندارم دارم ديوونه ميشم هرشب با گريه ميخابم ،از همون اول ازدواج با پتو و بالش و تشك جدا كنارم ميخابيد انگار ك هيچي .خيلي ب غرور زنانم برميخوره احساس ميكنم دارم ناديده گرفته ميشم .تازه سه ساله ازدواج كرديم دوتابچه داريم

این که دقیقا اوصاف شوهر منه 14 ساله میخوام نوازش یادش بدم یاد نمیگیره 1 ساله جدا میخوابیم ولی برای ر ...

دقيقا همينطوريه واااااي بهش ك ميگم ميگه مگ من براي تو و زندگيمون چي كم ميذارم ك تو اينجوري ميكني اصلا نميفهمه اصلا درك نميكنه اي خدا

سلام .دوست عزیز شاید بخاطر وجود بچه هاست.چون بیشتر ب مادر وابسته هستن.و پیش شما میخوابن

من اونقد دوسش دارم ك كلا اونو گذاشته بودم تو اولويت ،بچه هاروميخابونم ك برم پيشش ولي انقد خودشو ميكشه كنار ك ادم از خودش بدش مياد

البته شايد فك كنين ي خودم نميرسم.خودش هر روز ميگه من زني مرتب تر و تميز تر از تو نميتونستم پيداكنم هميشه ميگه تو خيلي بوي خوب و تميزي ميدي و خيلي دوست دارم و...فقط كلامي بلده بگه،راستي خيلي هم رو خابش حساسه هروقت خابش بياد بايد بخابه وگرنه عصبي ميشه

منو شوهرمم پتو بالش جدا داریم‌و با فاصله از هم میخابیم منم واقعا نمیتونم پیش کسی بخابم اصن نباید دست کسی بهم‌بخوره دست خودمم نیس  بعضی وقتا میرم بغل شوهرم بخابم شونم درد میگیره بدنم خارش میگیره 😐😐😐😐😐😐😅

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 
باید یادش بدی، و دقیقا بهش بگی، منم میگم 

چجوري يادش بدم؟

مثلا من تشك خودم و بچه ها رو پهن ميكنم جاي خودمو شوهرمو ميندازم وسط بچه ها هم دو طرفمون چون زير دوسال هستن ،بعد مياد بخابه ي نگاه ب جامون ميندازه ميگه نيما جاش سرده بذار وسطمون ،خب اين يعني چي؟يعني تو پيشم نخاب ديگه،منم خيلي ناراحت ميشم پاميشم جامو جداميكنم كلا بعد هي مياد معذرت خاهي ك من همينجوري گفتم و منظوري نداشتم.منم ميگم تو دلت نميخادپيش من بخابي و فلان و بهمان دوباره دعواميكنيم و جداميخابيم .تقريبا كار هر شبمونه نميدونم چيكاركنم