2777
2789
عنوان

نگرفتن سینه توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 44 پست

عزیزم بچه ی منم به شیشه عادت کرده بود نمیگرفت، یکاری کردم عالی، اول گرسنه نگهش داشتمو هیچی ندادم ینی شیرمو نمیخورد، بعد یکم شیرمو دوشیدم و با قطره چکان گرفتم، سینمو گذاشتم دهنش و از قطره چکان از بالا سینم شیر ریختم اونم فکر کرد داره شیر ماد گرفت و خورد خوب شد، چندید بار اینکارو کرد بامن، چون از شیشه شیر راحت شیر میادو سینه کم کم تنبل میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه اش و دارم و رفتم کلینیک شیر دهی و این روش و بهم یاد داد اول اینکه دیگه به هیچ وجح شیشه یا ...

چه ادا دارن نسل جدید 😊😊

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
خیلیم بهتر..اگه اوضاع مالیش خوبه،شیر خشک بهترین انتخابه...منم بچه ام دوماهش بود موقع خوردن داد وببدا ...

کاش ابجیه منم اینجوری بود

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
من تجربه اش و دارم و رفتم کلینیک شیر دهی و این روش و بهم یاد داد اول اینکه دیگه به هیچ وجح شیشه یا ...

چه پیشنهاد خوبیییی ممنون عزیزم لطف کردی

من واکسن دوماهگی پسرمو زدم دیگه سینه نگرفت البته قبل اونم خیلی کم میگرف چون نوک نداشت سه ماه دوشیدم هرروز شیر دوش وسط خونه بود دیگه خسته شدم از دوشیدن شیرخشک دادم هزینه شیر خشک هم پدرادمو درمیاره ینی تواین ۱۷ ماه فک کنم بیشتر از سه تومن به شیرخشک پول دادیم

چه ادا دارن نسل جدید 😊😊

خخخخخ

اره والا 

ولي راسته بچه با بچه فرق ميكنه من بخاطر مشكلاتي كه داشتم شيرمو ميدوشيدم و ميريختم توشيشه و ميرفتم بيرون ميومدم.شكرخدا هم پستونك هم شيشه هم شيرخودمو خوردش تاآخر.

اللهم عجل لولیک الفرج ...
وا چرا؟؟؟عوضش بچتون مريض نميشه درآينده يعني خيلي كمتر از شيرخشكيا  پس واسه چي ائمه شيرمادر رو ...

شیر مادر الان تو دنیا اثبات شده است که قطعا از هر چیزی برای نوزاد بهتره

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
چرا عزيزم

والاصب تاشب توسینــمه ،شبم تاصب عین پستونک تودهنش نگه میداره..هیچی هم نمیخوره باابنکه ۱۱ماهشه،اما پسرم اصلا سینمو نگرفت شیر خشکی شد درسته اونموقع هم عذاب وجدان داشتم،اماالان وقتی با دخترم مقایسه میکنم میبینم چقدر راحت بودم ،بچه هم خوب رشد میکرد چون علاوه برشیر،شیر موز،ابمیوه،سرلاک و...میریختم توشیشه راحت میخورد..اما دخترم هیچکدو مازینارو نمیخوره😩

میترسه میگه یه موقع نخوره دلم میگیره.چون قبل بارداری و تو بارداری و بعد از زایمان خیلی سختی کشید دیگ ...

این کارایی که گفتم و بکنه حتما خوب میشه ولی اگر هم نشد خواهرتون باید بپذیره که بچه اش یه عروسک نیست که مال اون باشه، یه آدمه و انتخابهای خودش و داره، بلاخره یه روز تصمیمای خودش و میگیره و میره دنبال زندگیش

خوا۶رتون نباید انقدر بزرکش بکنه و خودش و به خاطر انتخابهای بچه اش سرزنش کنه و فکر کنه که مادر بدیه

من واکسن دوماهگی پسرمو زدم دیگه سینه نگرفت البته قبل اونم خیلی کم میگرف چون نوک نداشت سه ماه دوشیدم ...

خیلی سخته واقعا خدا رحم کنه