2777
2789
آره واقعا راضیم. کار دکتر واقعا خوب بود. 

هزینه اش چطوره چقد میگرع واسه عمل من پیش رضایی رفتم گفت ۱۶ یه دکتر دیگه هم گفت ۱۲

تاریخ شروع رژیم  ۴/۱۰/۹۹🍀🍀وزن شروع ۵۷.....وزن هدف۵۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه اش چطوره چقد میگرع واسه عمل من پیش رضایی رفتم گفت ۱۶ یه دکتر دیگه هم گفت ۱۲

برای من فقط عمل ابدو بود خود دکتر ۱۲ گرفت بیمارستان هم با اتاق خصوصی شد ۳ تومن

من بهمن سال پیش انجام دادم

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
ساکشن هم داشتی شما یا نه؟رد بخیه هات چطوره

نه ساکشن نداشتم. چون قبلش با رژیم و ورزش ۳۲ کیلو کم کرده بودم. فقط میخواستم پوست افتاده شکمم برداشته بشه

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

رد بخیه هام هم الان قهوه ای پررنگ شده که طبیعیه. بعد از یک سال شروع میکنه به محو شدن

مرسی عزیزم که توضیح دادی

خواهش میکنم

[QUOTE=92404405]من عمل آبدومینوپلاستی بهمن سال پیش با دکتر نادر میثاق انجام دادم دوستمم عمل لیپو و ابدو و لیفت سینه ...[/QUOT

خوش به حالتون ...منم هم قصد دارم انجام بدم خودم کارهای دکتر میثاق رو قبول کردم ولی همسرم با پزشک آقا مخالفه...میگن برو پیش دکتر فیروزه دانشور ..نمیدونم باید چه کار کنم ...کار آقای دکتر خوب بود راضی بودین...تغییر کردین؟

[QUOTE=92404405]من عمل آبدومینوپلاستی بهمن سال پیش با دکتر نادر میثاق انجام دادم دوستمم عمل لیپو و ا ...

واقعا راضی بودم

شکمم کامل صاف و یک دست شده

[QUOTE=92404405]من عمل آبدومینوپلاستی بهمن سال پیش با دکتر نادر میثاق انجام دادم دوستمم عمل لیپو و ا ...

شما انجام دادید عمل پیش دانشوری ؟

اگر انجام دادیدتوروخدا کمکم کنید 

واقعا دو دل شدم 

۷ سال قبل پیش دانشوری دوستم ابدو انجام داده ومیگه خیلی راضی ام و البته ظاهری هم خیلی خوش اندام شده 

منم ویزیت رفتم پیش دانشوری 

ولی بعد اینوراونورخوندم ک دکترای خانم خوب نیستند و جراح پلاستیک فقط برید و اینا

شوهر منم نمیزاره دکترمرد برم واسه همین خیلی دودلم 

دکترخانم دیگه تو مشهد نمیشناسم 

آره واقعا راضیم. کار دکتر واقعا خوب بود. 

سلام عزیزم خوب هستین 

منم بلاخره با دکتر میثاق عمل کردم الا ۱۱ روزه 

میخواستم ببینم نتیجه عملتون بعد چند وقت معلوم شد چون من هنوز که میگن ورم دارم ولی میترسم دکتر کم کاری کرده باشه و زیاد تغییر نکنم

سلام عزیزم خوب هستین  منم بلاخره با دکتر میثاق عمل کردم الا ۱۱ روزه  میخواستم ببینم نتیج ...

سلام عزیزم خوبی نتیجه عملت چطور بود؟ با کرونا مشکلی پیش نیومد توی بیمارستان؟ هزینه ش چقدر شد؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
سلام عزیزم خوبی نتیجه عملت چطور بود؟ با کرونا مشکلی پیش نیومد توی بیمارستان؟ هزینه ش چقدر شد؟

خیلی خوبه راضیم نه برا کرونا اصلا مشکلی نبود آزمایش دادم هزینه عمل ۳۰با هزینه های جانبی تقریبا ۳۳