2777
2789
خیلی خوبه راضیم نه برا کرونا اصلا مشکلی نبود آزمایش دادم هزینه عمل ۳۰با هزینه های جانبی تقریبا ۳۳

سلام عزیزم میشه بپرسم چه عملی انجام دادین الان راضی هستین درد چقدر داشتین ؟ کار دکتر میثاق خوب بود میشه توضیح بدید لطفا 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا از نتیجه عملم با دکتر میثاق ناراضی هستم زیر شکمم مثل حامله ها مونده خرابکاریشو قبول هم نمیکنه میگه با ورزش درستش کن خیلی وقته ورزش میکنم ولی بازم همونجوریه دکترای دیگه میگن دوخت عضله رو واست درست درنیاورده باید ترمیم بشی دیگه بخاطر اخلاق بدش و رد کردنش ازش خسته شدم لطفا یه دکتر خوب که وجدان کاری داشته باشه واسه ترمیمم معرفی کنید 😔 😔

من پیش این آقا جراحی بلفا کردم از کارش اصلا راضی نیستم وبعد از جراحی حالت چشم هام بد شد وچشم ها کوچیک شدن وباهم فرق دارن لطفا گول تبلیغات ونخورین

بعداز جراحی وقتی اعتراض کردم گفت چشم های شما تا به تا بود .واین جواب این آقا بود.درصورتی که حتی بخیه دو چشم باهم فرق داشت .

سلام منم میخوام ابدو کنم بین دکتر رضایی و سنجر موسوی موندم کدوم بهتره

سلام شما ابدو انجام دادید؟ پیش کدوم دکتر؟

خط بخیه چطور هست خیلی برجسته شده یا نه تمیز و صاف هست؟

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏