2777
2789

ی چیز بهتون بگم 

عروسمون معلمه  هفت سال از داداشم کوچکتر و هم سن منه تو عقد هستن و اومده خونه مامانم گ البته در اصل مال خود داداشم هست زندگی میکنه و طبقه بالا رو ساختن ک برن اونجا 

مامان من مریصه پخت و پز و تمیز کاری رو عروس انجام میده  و البته بماند ک مامانم چقد مادرشوهری می کنه 

تا اینجا  رو داشته باشید

دیروز برای اولین بار دعواشون شدید شده و داداشم عروسمون رو جلو مامان و داداش مجردم زده اونم تو عقد 

امروز اومدم خونه مامانم 

گفتم بهش میگم حسابی حال داداشم رو بگیره ک دیگه از این کارا نکنه 

اما شانس آوردم ک هیچی نگفتم چون وقتی داداشم از سر کار اومد دیدم عین گل و بلبل هستن 

ماشاالله . هزار الله اکبر الان تو بغل هم خوابیدن و گل میگن و گل میشنون

من بخدا کلی حسرت خوردم 

اما ببینید دختری ک دیروز کتک خورده  چقدر خوب زندگیشو جمع و جور کرده 

حالا شما ک ادعای کدبانویی می کنید بگید  چیکار کردید؟؟

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته کاربرادرتون خیلی اشتباهه حق نداره دست روی زن بلند کنه اونم تودوران عقد 

ولی عروستون هم واقعا برادرت رومیخواد که به راحتی بخشیده 

کلا زدن زن توهیچ شرایط کاردرستی نیست حتی اگه مقصرباشه

برای سلامتی دخترم دعاکنید

ببخشيد اما برادرتون بيجا كرده دست رو دختر بلند كرده ! از همين اول از اين كار ها ميكنه ببينيد ديگه آخرش چيه ! من بودم طلاق ميگرفتم از همچين آدمي 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 

واسه من یه بار اتفاق افتاد زد تو گوشم منم زدم تو گوشش😐😐😐بعدم آشتی کردیم کلن قهرای طولانی ندارین یا من نمیذارم یا اون

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
دفعه اول جای بخشش داره ولی اگر تکرار بشه ...

چ جوری بخشیدین؟ ؟

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

من خیلی شوهرم دست بزن داشت البته منم رومخم...بااینکه خودم تو دادگاه کار میکردم یکبار م شکایت نکردم ..حتی دماغت شکست گوشم آسیب دید..خیلی صبر کردم چون میدونستم عصبیه..ولی الان خیلی خوب شده