2777
2789

سلام دوستان

من 25 ارديبهشت آزمايش سل فري دادم 

اما تا الان جوابش نيومده

الانم زنگ زدم آزمايشگاه ميگه هنوز اونايي كه قبل شما آز دادن جوابشون نيومده منتظر باشيد بعدم ما گفتيم 14 روز كاري ممكنه بيشترم طول بكشه .

فردام كه ميخوريم به تعطيلات .   

ديگه دارم از شدت استرس خفه ميشم .

خدايا بچه مو به تو سپردم   

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مال من دو ماه طول کشید لعنتی  بیخیال باش این روزا میگذره

يا خدااااااااااااااااا دو ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟

جدي ميگي عزيزم ؟؟

خب من الان رفتم تو 17 هفته

اگه انقدر طول بدن ديگه به چه دردم ميخوره اين جواب   

ان تیت بالا بوده عزیزم؟ایشالله سالمه

نه عزيزم NT كاملا نرمال بود 

يني سونوگراف گفت بچه تون كاملا سالمه

تيغه بيني رويت شد

NT 1.4 بود

آزمايش غربالگريه لعنتيه مزخرف برام ريسك متوسط سندرم داون زد

دكترمم منو خيلي ترسوند گفت بايد حتما بري سل فري بدي

نه عزيزم NT كاملا نرمال بود  يني سونوگراف گفت بچه تون كاملا سالمه تيغه بيني رويت شد NT 1.4 ب ...

همین غربالگری اول برات متوسط زد؟مطمعنننن باش،سالمه غربالگری اول خیلیارو میزنه متوسط الکی

تازه اونی که میزنه قطعی سندرم داره هم اشتباهه خیلیاش

وااای خداصبرتون بده من 6 هفته و5 روزم منتظرم 8 هفتم بشه برم سونوی قلب، از6 هفته و1 روزکه سونودادم وقلب نداشت تا8 هفته سکته میکنم، خداب دادشماهابرسه، نمیدونم چه دردیه این هنه سونو

همین غربالگری اول برات متوسط زد؟مطمعنننن باش،سالمه غربالگری اول خیلیارو میزنه متوسط الکی تازه اونی ...

خدا از دهنت بشنوه عزيزم

بخدا دارم خل ميشم ديگه

نكه گريه زاري كنما نه

اما واقع روزا انگار كش مياد همش چشمم به گوشيمه كه زنگ بخوره

والا آره برا منو زده ريسك 1 به 419 براي سندرم داون

ايشاله كه اشتباه باشه و بچم سالم باشه

وااای خداصبرتون بده من 6 هفته و5 روزم منتظرم 8 هفتم بشه برم سونوی قلب، از6 هفته و1 روزکه سونودادم وق ...

منم همه اش نگران قلب بودم

الان نگران این غربالگری

آدمو میکشن

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...