2777
2789
عنوان

نظر بدید طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 88 پست
طبیعی بدون درد دیگه چجوربه

آمپول بی حسی به کمرت میزنن تا دیگه درد رو حس نکنی البته باید دهانه رحمت حداقل ۶ سانت باز بشه... تا ۶ سانت درداش برای من مثل پریودی شدیید بود.مثل سزارین که بی حس میکنن کمر رو فقط با این تفاوت که اختیار عضلاتت رو داری و میتونی زور بزنی... خیلی خوب بود شاهد تولد بچه ام بودم بدون اینکه درد داشته باشم...

همون آمپول بی حسی سز رو داشتم اما بجای اینکه رحم و شکممو پاره کنن بدون درد طبیعی زایمان کردم. بنظر من گزینه خیلی خوبی برای کساییه که مثل من از هر دونوع زایمان یعنی هم طبیعی هم سز میترسند   یه جور تلفیق هر دوتاشه که خیلی لذت بخشه  با عوارض خییییلی کم

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم  5سال پیش بیمارستان فوق تخصصی سزارین کرد امسال دید جای بخیه اش درد داره و سفت شده....رفت بررسی شد دیدن جای بخیه اش کیست آورده چرا؟چون به دوخت شکم تو سزارین میگن گونی دوزی. یعنی اینقدر بی دقت بخیه میکنن..جای بخیه سزارینو نمیتونستن باز کنن از همون ناحیه عمودی برش زدن و کیستو خارج کردن و گفتن بازم احتمال عود داره.

عوارض سزارینو کم نگیرین.

قشنگ علمی درمورد هردونوع زایمان تحقیق کنین و بعد تصمیم بگیرین.

از نظرات متعصبانه کسی هم استقبال نکنین. 

تو این سایت زباد دیدم خانما میگن وای اصلا درد نداره ولی خودتون عقلتونو قاضی کنین مگه میشه دستتونو با چاقوی آشپزخونه ببرین و اون همه درد بیاد ولی 7 لایه شکم پاره بشه و اصلا درد نداشته باشین؟؟؟؟

والله خواهرای من دومین زایمانو که سزارین بودن الان که 10 سال از زایمانشون گذشته همچنان ناحیه زیرشکم حس سر بودن دارن و باسردوگرم شدن هوا گزگز دارن.

شاید همه نباشن و خیلیا واقعا از سزارینشون راضی باشن. بهرحال زایمان بدون عوارض نیست و باید دید کدوم برای بدن بهتره

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

آمپول بی حسی به کمرت میزنن تا دیگه درد رو حس نکنی البته باید دهانه رحمت حداقل ۶ سانت باز بشه... تا ۶ ...

بعد خود همون امپوله که به کمر میزنن درد نداره😶

یا بعدش کمر درد ندارین

💏"You & me 💕make a wonderful "We
بعد خود همون امپوله که به کمر میزنن درد نداره😶 یا بعدش کمر درد ندارین

بله آمپول اپیدورال یا اسپایناله اما با دوز کمتر   چون من بعد از تزریق راه میرفتم و میتونستم زور بزنم فقط دردام قطع شده بود

از دکتر که پرسیدم گفت کمردردای بعد از زایمان هیچ ربطی به آمپول نداره

من بعد از هر دو زایمان از ناحیه ای که آمپول زدن هیچ دردی نداشتم. اما بخاطر بغل گرفتنای زیاد بچه هام دیسک کمر گرفتم

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...
دقیقا یه هیولا ساختن از سزارین😐 من اینقدر میترسیدم از سزارین هر چی اطرافیانم گفتن بیا سز کن قبول ...

خدایی بازم نی نی دار بشم سز وانتخاب میکنمم من فکر میکردم برم سزارین کنم سره زا میرم

باور نمیکنی بیحسی موضعی بودم تمام وقت بهوش بودم خیلی  هم عالی درد اصلااااااااااا نداشتم حتی پمپ دردم برام نزاشتن 

من مازندرانم ساری،طباطبایی پور

ای بابا من تا ماه پیش طباطبایی پور بودم.اما الان عوض کردم سلطانی دکترم هست.اخه طباطبایی پور بهم گفت سرکلاژ باید بشی اورژانسی بعد من رفتم مطب سلطانی بهم  گفت برو سونو اورژانسی واژینال پیشه برزین.من رفتم سونو جوابش دیدم نوشته دهانه رحم کامل بسته و طول سرویکس 38.انقدر خداروشکر کردم بعد سلطانی گفت اصلا نیاز به سرکلاژ نداری.استراحت مطلق هم نباش اما استراحت کن.بعد دوباره فرداش طباطبایی پور منشیش زنگ زد بااینکه گفتم دهانه رحم بسته و 38 هستم گفت خانم دکتر میگه حتما سرکلاژ😑منم گفتم نه مرسی سرکلاژ نمیکنم.

الان سلطانی تو بیمارستان شفا زایمان کنه میخواد ازم یه ملیون و دویست بگیره سزارین رو.اگر طبیعی بشم 700.

طباطبایی پور سزارین رو چقدر میگیره؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
ای بابا من تا ماه پیش طباطبایی پور بودم.اما الان عوض کردم سلطانی دکترم هست.اخه طباطبایی پور بهم گفت ...

چرا انقدر ارزون میگیره؟🤔مگه شفا خصوصی نیست؟

طباطبایی پور ۵ تومن میگیره

من طول سرویکسم ۳۵ بهم نگفت سرکلاژ کن

فقط بهم گفت شکم بند استفاده کن و امپول و شیاف داد

گفت نیاز به سرکلاژ نیست

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
من مازندرانم ساری،طباطبایی پور

طباطبایی کارش خوبه اما دیدی کلی مریض باید باهم بریم تو؟همش میگن سوال داری از اصفهانیان بپرس.اخه من دوست دارم خود دکتر وقت بزاره ازش سوالامو بپرسم.

از دکتر سلطانی اطلاعاتی داری؟خوبه کارش؟من دوباره میرم مطبش قشنگ یک ساعت برام وقت گذاشت و جواب همه سوالامو داد و ازمایشاتمو کامل مرور کرد و هرکدومو برام توضیح داد.بعد هرسری میزاره شوهرم هم بیاد تو شوهرم هم کلی سوال ازش میپرسه و میزاره شوهرم صدا قلب بچه رو بشنوه.اما نمیدونم به نظرت خوب عمل میکنه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
طباطبایی کارش خوبه اما دیدی کلی مریض باید باهم بریم تو؟همش میگن سوال داری از اصفهانیان بپرس.اخه من د ...

نمیدونم والا تا حالا نشنیدم اسمشو

من چون یه سال و نیم باردار نمیشدم رفتم پیش طباطبایی پور 

همون ماه اول رفتم اونجا یهویی باردار شدم

شوهرم میگه پیش خودش برو دستش سبک بوده

عزیز مگه میشه بیمارستان شفا یک تومن بگیره؟شفا نبمه خصوصیه مگه؟

چرا انقدر ارزون میگیره؟🤔مگه شفا خصوصی نیست؟ طباطبایی پور ۵ تومن میگیره من طول سرویکسم ۳۵ بهم نگفت ...

من با بیمه نیرو مسلح رفتم شفا بهم گفتن 1200.بعد به سلطانی گفتم گفت خب اگر شفا گفت 1200 درست گفته دیگه همون1200 میگیرم ازت.طول سرویکسم سونو شکمی گفت 33 اما جفتت پایین نیست بعد طباطبایی سرکلاژ اورژانسی نوشت.من رفتم سونو واژینالم دادم اونجا دقیق تر بود گفت 38 هست طول سرویکست اما به طباطبایی پور گفتم از حرفش برنگشت نمیدونم چرا.گفت نه برو سرکلاژ که من دوتا دکتر دیگه هم رفتم گفتن نه سرکلاژ اصلا نیاز نیست

منم ناچار عوض کردم دکترمو

نمیدونم والا تا حالا نشنیدم اسمشو من چون یه سال و نیم باردار نمیشدم رفتم پیش طباطبایی پور  هم ...

نه شفا کامل خصوصیه.با بیمه ما قرارداد دارن.کلا نیرو انتظامی کارمنداشو میفرسته شفا یا امیر.امیر مازندرانی گفتن رایگانه طبیعی.سزارین 60 هزارتومن اما شفا چون خصوصیه سزارین 1200 و طبیعی 700.

خب شما حق داری بری طباطبایی پور.اره دستش سبکه تو این مسائل هم علمش بالاست.اما به من گفت سرکلاژ. اگر نمیگفت من همینجور میموندم باهاش.اما نشد دیگه...

من با بیمه نیرو مسلح رفتم شفا بهم گفتن 1200.بعد به سلطانی گفتم گفت خب اگر شفا گفت 1200 درست گفته دیگ ...

مواظب باش استراحت کن حتما

سونو واژینال دقیقتره همون ۳۸ درسته

شماره بیمارستان شفا رو داری؟