2777
2789
عنوان

نظر بدید طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 88 پست

اگه یدونه یا نهاااایت دوتا بچه میخوای سزارین خوبه

اما اگه بیشتر از دوتا بچه میخوای عوارض سزارین سوم و چهارم خیلی زیاده و خیلی از دکترا من شنیدم انجام نمیدن دیگه چون ریسکش بالاست و مسولیت داره براشون.

من تجربه هر دوتاشو دارم اولی سزارین دومی طبیعی هر دوش سخته. اما طبیعی عوارض نداره و واقعااا بعد از زایمان احساس بهتری داری.

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...
فقط سزاارین فقطططططططططططط خودتو جرواجر نده خواهررررررررر من دوروز درد داشتم روز سوم پاشدم کارامو ک ...

دقیقا

یه هیولا ساختن از سزارین😐

من اینقدر میترسیدم از سزارین

هر چی اطرافیانم گفتن بیا سز کن قبول نکردم😣😣😣

کلی کلاس و ورزش و .... درادام به دو دقیقه رسید و سزارین شدم

از اخر هم فهمیدم کل سختی سزارین اندازه همون دردای طبیعی هم نمیرسه

ادم زود سرپا میشه

ولی کلی طبیعی دیدم دراز به دراز افتاده بودن😐

منم همون اول سرپا شدم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا سزارین کردی ؟

فعلا یکی😁

ان‌شالله چند ماهه دیگه سزارین دومم هست

بعدش میام تجربه م رو میگم😄😄😄

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من در کل طبیعی دوست دارم طبیعی راحت تره نهایتش یه هفته تا دو هفته درد داری ولی سزارین من الان چهار ماه زایمان کردم هنوزم ب شکمم دست میزنم یکم درد دارم درد کمر و پا و زانورو ک نگم اصلا 

من لگنم باز نشد بردنم سزارین واگرنه حتماا طبیعی زایمان میکردم

فعلا یکی😁 ان‌شالله چند ماهه دیگه سزارین دومم هست بعدش میام تجربه م رو میگم😄😄😄

خوب همین دیگه گلم

اکثر کسایی که میان از سز تعریف میکنن یه بار یا دوبار انجامش دادن

منم دختر اولمو که سز شدم عااااالی بود.

اما من چون سه تا بچه میخوام با هر دکتری مشورت کردم گفت سز یه بارش خوبه!

هر چی تکرار بشه بدتره! شما یه پیرهنو دوبار پاره کن دوباره بدوز دیگه اون پیرهن قبل نمیشه

این که دیگه هفت لایه پوست شکمه!!!

من تو زایمان دومم مونده بودم از یه طرف تصور اینکه شکم و رحمم از همون جای بخیه قبلی دوباره بخواد شکافته بشه وحشتناک بود از یه طرف از طبیعی خییییلی میترسیدم.

آخر سر زایمان طبیعی بدون درد کردم پولش مثل سزارین شد برام اماعوضش ۱.درد کمی کشیدم و ۲.بعد از زایمان حالم خوب خوب بود دیگه ۳. شکمم پاره نشد خداروشکر

بخیه طبیعی انصافا با سزارین قابل قیاس نیست سزارین بخیه رحم و هفت لایه شکمه ولی طبیعی یه تیکه پوسته اونم تازه چون عضله است خیلی زود ترمیم میشه... تازه من کلی بخیه خوردم تو طبیعی

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی  

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...
اگه به اختیار خودته که سزارین بشو.حداقل میدونی به بهانه زایمان طبیعی بچه ات رو خفه نمیکنن فوقش خودت ...

این چه حرفیه چرا الکی استرس میدی. بچه من طبیعی بود خفه هم نشد خیلی کوته فکری😤😤😤

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات