2777
2789
عنوان

تمیز کردن لباسشویی کی بلده

5383 بازدید | 24 پست

بچه عا لباسشوییموسه ساله خریدم فقط خودشورش و میزنم بعد هرپونزده بیست دفعه استفاده خودش وبشوره از کسی شنیدم باید فیلترش هم بشورم فیلترش کجاست؟بعد دوست دارم حسابی تمیز بشه و داخل لاستیک دور درش جرم گرفته چجوری پاکشون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا بخرم قرصشو

https://www.digikala.com/product/dkp-539999/پودر-جرم-گیر-ماشین-لباسشویی-کالیون-مدل-superior-power

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

همون فیلتره

اگه دقت کرده باشید حتی اگه اتفاقی چند تا تار مو تو لگن لباسشویی باشه بعد شست و شو جنع میشه جلو روی لاستیک در

من بیشتر لاستیک دورش رو تمیز میکنم

یکبار شد اب جمع میشد تو ماشین و خارج نمیشد

فیلترش رو باز کردم دیدم ساچمه های اسباب بازی پسرم تو جیبش مونده گیر کرده لای فیلترش درشون اوردم

وکرنه پرز و ...نمیره معمولا تو فیلترش

یا حداقل تو فیلترماشین من نرفته این چندساله

لاستیک اطراف رو با سرکه و مواد شوینده و دستمال خوب تمیز کن موقع خودشور هم از سرکه و جوش شیرین استفاد ...

سرکه و جوش شیرین ب ماشین اسیب نمیزنه؟برم بشورم؟

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم
باز کردم چیزی نداره که یه پیچ پلاستیکی بزرگه انگار

پیچشو باز کن کلی ات و اشغال و اب گند زده میریزه بیرون.‌بعد توی لگن لباسشویی با پارچ اب بریز،،، لجن و سنگ و شن و ات و اشغال از اون زیر میریزه بیرون.‌انقد اب بریز که کل رسوبات و ات و اشغالا بریزن بیرون.‌توبرق نباشه ها😳😳😳😳  بعد پیچ و درب فیلترو ببند و تامام.

حق مشاورم ۲۰تومن میشه😊😊😊😂😂😂 کامل برات توضیح دادم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

هر ۳ ماه یبار با پودر یا قرص مخصوص بزن خودشو بشوره بعد یه محفطه داره پیچشو باز میکنی اگه چیزی گیر کرده در بیاد و آخر سر با دوتا پارچ بشور داخلشو و از اون محفظه آب اضافی خارج بشه . نمایندگی لباس شویی من گفت اینجوری کن