2777
2789
عنوان

تمیز کردن لباسشویی کی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 5387 بازدید | 24 پست
پیچشو باز کن کلی ات و اشغال و اب گند زده میریزه بیرون.‌بعد توی لگن لباسشویی با پارچ اب بریز،،، لجن و ...

اینم بگم شستشو با قرص یا مایع جرم گیر مخصوص ماشین هر۶ماه یکباره نه بیشتر. خورده‌میشه قطعاتش

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو برق بود اینکارو کردم چیزی نشد،،،وای اگه میمردم چی😞😱

خدا بهت رحم کرد دختر😳😳😳 اتصالی میکرد چه میکردی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

ماشین لباسشویی در دسته پرکاربرد‌ترین لوازم خانگی قرار می‌گیرد و مانند دیگر وسایل، به نظافت نیاز دارد. اغلب افراد تصور می‌کنند چون این وسیله خود فرآیند شستشو را انجام می‌دهد، احتیاجی به تمیز کردن ندارد. این درحالیست که فضای داخلی ماشین لباسشویی دارای درز‌ها و شکاف‌های فراوانی است که محل تجمع باکتری‌ها هستند. رطوبت نیز می‌تواند عامل مهمی برای رشد و تکثیر کپک باشد. بنابراین هر چند وقت یکبار تمیز و ضدعفونی کردن لباسشویی را در برنامه خود قرار دهید.

اغلب ما گمان می‌کنیم چون لباسشویی خود یک وسیله شوینده به حساب می‌آید، پس خود به خود تمیز هم می‌شود. اما این تفکری غلط است.

جالب است بدانید، ماشین لباسشویی در حین شستن لباس‌ها، بیشتر در معرض باکتری و آلودگی‌ها قرار می‌گیرد. تمام مراحل شستشو در ماشین لباسشویی، با آب ولرم رو به سردی انجام می‌شود. بیشتر اوقات این دما برای از بین بردن میکروب‌ها کافی نیست و میکروب و باکتری‌های موجود در لباس‌های کثیف، در حین شستشو در این درز‌ها و شکاف‌ها قرار می‌گیرند و زمینه را برای رشد قارچ و کپک فراهم می‌کنند.

مواد شوینده باقی مانده و املاح سختی که درون آب‌ وجود دارند در این محیط شروع به رسوب گذاری می‌کنند. درنهایت، همه این شرایط باعث می‌شوند دیگ ماشین کثیف شده و لباس شما به طور کامل تمیز و ضدعفونی نشده و تیره به نظر برسد.
اگر این نشانه را دیدید دست به کار شوید!
1- بوی ناخوشایند حس می‌کنید
۲- کپک زدن ماشین لباسشویی
۳- لباس‌ها را بررسی کنید
بعد از فرایند شستشو، لباس‌ها را به طور کامل بررسی کنید و اگر لکه‌های سیاهی روی لباس مشاهده کردید، زمان تمیز کردن ماشین لباسشویی است. این لکه‌های سیاه می‌تواند به خاطر آهک باشد. آهک می‌تواند به داخل لوله‌های ماشین نفوذ کرده و تاثیر مخربی روی آنها بگذارد، پس برای پیشگیری از هزینه‌های سنگین این نشانه را جدی بگیرید.
ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید
https://a4baz.com/blog/washing-machine-cleaning.html