نه بابا 85 کیلو بودم یعنی بعد زایمان پسرم هیچی کم نکردم وباز با همون وزن باردارشدم بااینکه کلا غذامم ...
اها من پنجاه و چهار بودم و الان شدم شصت و پنج🤭
نی نی قبلتون چند کیلو بود طبیعی زایمان کردین یا سزارین
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
😘😘😘 باوشه مرسی من چون خودمم خیلی ضعیفم میترسم بعد از دنیا اوردنش نابود شم،بخاطر همین میخوام مکمل ...
شما چند کیلو بودین قبل بارداری و الان چقدر اضافه کردین؟
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
الان ک تو ماه ششم هستم یه کیلو اضافه کردم من خیلی تهوع دارم و فقط حالت تهوع نیس گلاب ب روت هرچی بخور ...
ااا یک کیلو چقدر خوب.من که همش احساس میکنم تا اخر بترکم.چند کیلو هستید که میگید ضعیفید؟
کرم ضد ترک چیزی هم استفاده میکنید براحلوگیری خط های بارداری؟
وزنم ک کم نیس خوبه هفتاد،ولی ویتامین و کلسیم هیچوقت نخوردم قبل بارداری مریض شدم دکتر چکاپ نوشت گفت ...
من قبل بارداری هیچی نخوردم.نگران نباش سعی کن طبیعی خودتو تقویت کنی و چهار مغز بخور برگه الو زرد الو و انجیر خشک وشیر و سه شیره زیاد بخور
برای وزن گرفتن نی نی تم زیتون و بادام درختی و خرما خیلی خوبه
نه خط نیفتاده الان برای بارداری قبلیم استفاده نکردم وخطی هم نبود.ممنونم از لطفت انشالله
ااا چقدر خووووب
من به شکمم کرم زدم و نیافتاد ولی پاهامو سینه هام خطای قرمز افتاد بعد شروع کردم اوناروهم کرم زدن تا بیشتر نشن