2777
2789
عنوان

خانمایی که هفته30 بارداری اند بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 53 پست
به من ماه دو یا سه بود امکا سه و ویتامین ای هم داده بود ولی بعد یماه که تموم شد رفتم دکتر جای دیگه ب ...

دکتر منم گفت قرص کمتربخوری بهتره

اهن بخاطر کمخونی مینورم داد

ویتامین دی هم چون ماههای اول ویتامین دی ام 8بود وخیلی خیلی پایین بود

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر منم گفت قرص کمتربخوری بهتره اهن بخاطر کمخونی مینورم داد ویتامین دی هم چون ماههای اول ویتامین ...

برای منم ویتامین دی ام پنج و خورده ای بود

کمخونی نداشتم ولی گفت بخور که اصلا نخوردم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من خیلی نگرانم بابت نخوردن  کلسیم و امگا۳ 😭😭😭

نه بابا بد به دلت راه نده لبنیاتتو زیاد کن بجاش ونگرانم نباش عزیز

برای منم ویتامین دی ام پنج و خورده ای بود کمخونی نداشتم ولی گفت بخور که اصلا نخوردم

ویتامین دی نخوردی؟

من خیلی نگرانم بابت نخوردن  کلسیم و امگا۳ 😭😭😭

ازمایش دادی اوایل دیگه اگر لازم بود بهت دکترت میداد 

و اینکه بانخوردنش مشکلی پیش نمیاد چون از ملزومات نیست

ویتامین دی خیلی مهمه اونم برای خودت و گرنه نی نی هرچی بخواد از استخونا و دندونات استفاده میکنه و رشد میکنه ولی بدن ماهاست که اگر چیزی کم داشته باشه بعدا نابود میشه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
ویتامین دی نخوردی؟

چرا خوردم خدود دوماه هر روز الانم هفته ای یدونه

تاالان10کیلو

من تا الان یازده کیلو🙁شما لاغر بودید قبل بارداری؟

چرا خوردم خدود دوماه هر روز الانم هفته ای یدونه

پس خداروشکر همه چی اوکیه

انشالله بارداری وزایمان راحتی داشته باشیم همگی

ازمایش دادی اوایل دیگه اگر لازم بود بهت دکترت میداد  و اینکه بانخوردنش مشکلی پیش نمیاد چون از ...

تازگیا ویتامین دی داده،ولی تو ازمایش ویتامین دی خوب بود سطحش

کلسیم رو تو ازمایش من نشون نداده،واس شما نشون داده؟؟؟

تازگیا ویتامین دی داده،ولی تو ازمایش ویتامین دی خوب بود سطحش کلسیم رو تو ازمایش من نشون نداده،واس ش ...

یادم نیست ولی کلا دکترم گفت روزی دوتا سه لیوان شیر بخور

شماهم بجای قرص شیربخور جبران میشه خرماهم برای نی نی خوبه باخرما بخور

پس خداروشکر همه چی اوکیه انشالله بارداری وزایمان راحتی داشته باشیم همگی

ان شاالله

من تا الان یازده کیلو🙁شما لاغر بودید قبل بارداری؟

نه بابا 85 کیلو بودم یعنی بعد زایمان پسرم هیچی کم نکردم وباز با همون وزن باردارشدم بااینکه کلا غذامم زیاد نیست وکارمندم ووقت باشگاهم نداشتم

تازگیا ویتامین دی داده،ولی تو ازمایش ویتامین دی خوب بود سطحش کلسیم رو تو ازمایش من نشون نداده،واس ش ...

نه منم کلسیم نشون نداد چنده