2777
2789
عنوان

خانمایی که هفته30 بارداری اند بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 53 پست
من فقط یه خوبی داشتم که قندخونم بالا بود ،و بعد از بارداری دکترم واقعا کنترلش کرد حالا هفته بعد باید ...

شما چیزی استفاده میکنی تا خط بارداری نیافته رو بدنتون؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیزی استفاده میکنی تا خط بارداری نیافته رو بدنتون؟

ن من رو پهلوم بعد از ازدواج دوتا خط افتاد که نه میره نه چیزی،الانم ک اصلا شکمم خیلی کم بزرگ شده ترک نمیخوره قاعدتا،ولی زنداییم گفت کرم اوسرین ویژه ترک بارداری بگیر که هنوز نگرفتم انشا... لازمم نشه😂😂

حالا این خط قرمزا نمیرن دیگه؟؟؟

نه بعدش میشه میشه خطای سفید و نمیرن.برای همین استفاده کن کرم تا نیافتاده

من از کرم موستلا استفاده میکنم و خداروشکر تاحالا نیافتاده شکمم دختر خالمم استفاد کرد تا اخر بارداری نیافتاد 

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
شما چند کیلو وزن اضافه کردید؟

من تا الان ۱۲ کیلو اضافه شدم تا ماه چهارم ۳ ۴ کیلو هم کم کردم بعدکه ویارم قطع شد اشتهام زیاد شد و وزنم رفت بالا ولی چاق نشدم خیلی بیشتر شکمم بزرگ شده

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
مثلا من اگه سه تا بچه بیارم خودم برمیگردم اون دنیا😂😂😭

😂😂😂