2777
2789
عنوان

ایا من خیلی کینه ای هستم؟

212 بازدید | 20 پست

یه نفر خیلی باهام بد حرف زد.

منم جواب ندادم ولی جوری نگاهش کردم که شرمنده شد.

یکی دوبار دعوتم کرد گفت میخواد از دلم در بیاره.

ولی من هربار بهونه اوردم نرفتم.

پریروز دیدتم و گفت کی وقتت ازاد میشه بیای خونه م؟

منم گفتم نمیدونم.

چرا نمیفهمه نمیخوام باهاش بگردم اخه؟😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواد از دلت در بیاره کشش نده دیگه. البته من نمی دونم حرفی که زده چی بوده 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
میخواد از دلت در بیاره کشش نده دیگه. البته من نمی دونم حرفی که زده چی بوده 

بدتر از این حرفا بوده که راحت ببخشمش.

و اینکه همیشه همینجوره. ادمو تخریب میکنه تهش میگه ببخشید😒

اره دیگه کینه ای هستی.

وقتی ایشون به شکل هایی می خواد باتون راه بیندازه شما درخواست ونا رد می کنیدخب بگو فلانی از فلان حرفت دلخورشدم وحسی خوبی الان ندارم اجازه بده یه مدت با خودم کناربیام بعد ارتباط را برقرارمی کنیم.

بدتر از این حرفا بوده که راحت ببخشمش. و اینکه همیشه همینجوره. ادمو تخریب میکنه تهش میگه ببخشید😒

آها اگه اینجوریه یه مقدار سرسنگین باش اما آشتی کن چون خیلی داره سعی میکنه. اما اگه یبار دیگه تکرار کرد تو لحظه بهش بگو دیگه نمیخوام باهات رفت و آمد کنم چون از حرفات خوشم نمیاد و تموم کن بره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ن بش بگو حرفات اذیتم کردو نمیخوام دگ ارتباطی باشما داشته باشم اینجوری اعصابم اروم تره

اخه من مودب تر از این حرفام😶 یعنی سرم بره همچین کاری نمیکنم. شأنم نمیذاره کسیو اینجوری خرد کنم.