2777
2789
عنوان

گشنگی داره بهم فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه قاشق عسل بریز توشیر گرم کم چرب بخور هم مقویه هم ضعفتواز بین میبره. 

یا همدوتا دونه خرما یه کوچولو گردو هم بذاروسطش بخور 

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
خرما چاق کنندس؟

هر یک دونش ۲۰ کالری داره

استاتر قوی باش 

من ۳۰ کیلو کم کردم از ۸۶ رسیدم به ۵۶

هیچی مثل سلامتی و بدن سالم خوب نیست

انگیزت ببر بالا

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
میگن باید تعداد خرما ک میخوری فرد باشه نرمالش سه تاس

منم فرد میخورم

۳ تا😊

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
چطوری این همه کم کردی افرین👏

رژیم کالری شماری بچه هم شیر میدم تو ۱۱ ماه

منم از ۸۴ کیلو رسیدم به ۵۸ الانم خودم خواستم به ۶۵ بریم چون قدم بلنده. با کالری شمار. خیلی خوبه

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
وقتی گرسنت میشه ی کدو و ی خیار تو ی کاسه ماست رنده ریز کن گلپرم بریز روش اگه دوس داشتی یکم کشمش و گر ...

شوید و سماقم بزن بهش عالیه. کالری سوزن