2777
2789
عنوان

گشنگی داره بهم فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 48 پست

اصلا نباید گرسنگی بکشی توی رژیم

چون نمیتونی ادامش بدی 

حتما برو یه چیزی بخور و اصلا بخودت تلقین نخوردن نکن 

فقط دنبال سلامت بدنت باش 

اینجور مواقع یا کمی مغز بادام یا مثلا یه میوه ایدار مث طالبی یا هندوانه و‌یا کاهو شیره بخور

گرسنگی کشیدن دشمن ادامه رژیمه

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

هیچوقت رژیم سفت و سخت نگیر

اول اینکه پوستت خراب میشه

دوم اینکه اب بدنتو فقط از دست میدی و وزنت سریع برمیگرده

سوم اینکه هر سه ساعت باید غذا و میان وعده بخوری که یهو انقدر گرسنه نشی که بخوای فکرای خطرناک بکنی

میان وعده هارو میوه بخور

وقتی وزنت کم شد به خودت جایزه غذای مورد علاقتو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور بابا دنیا دو روزه

والا من ک اصلارژیمودرک نمیکنم نصف بیشترلذت زندگی ب خوردنه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

وقتی رژیم میگیری نباید تا دیر وقت بیدار باشی

منم ماه رمضون تموم بشه باید بگیرم ۲ کیلو اضافه کردم😭😭😭

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

وقتی گرسنت میشه ی کدو و ی خیار تو ی کاسه ماست رنده ریز کن گلپرم بریز روش اگه دوس داشتی یکم کشمش و گردو هم بزار توش بخور کلا اشتها رو کم میکنه سیرت میکنه منم رژیمم همیشه ی کاسه قبل غذا میخورم واقعا سیرم میکنه

بخور بابا دنیا دوروزه فردا میوفتی میمیری میبنی ازین دنیا هیچی نبردی

برعکس منی

من میگم این همه خوردیم چی شد نخوریم خیلی بهتره😊

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!