2777
2789
به هیچ وجه از پدرت دلگیر نشو تنها مردی ک عین کوه محکم تو هر شرایطی پشتت ایستاده.تو دنیا پدرت مادر یک ...

باید قبول کرد همه پدرها تکیه گاه بچه هاشون نیستن

همه مادرها نگران و هوادار بچه هاشون نبودن نیستن نخواهند بود

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم
چی بگم نه به مادر شما نه به مادر من که دیونمون کرده ذلم کرده بخدا بعضی وقتا داغ میکنم از دسش مهمون 7 ...

همسر من میگه باز تو میری سریع جمع و جور میکنی بیچاره شوهر این میخواد تو خونه از دسته این چی بکشه با این تنبلیش   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این خیلی بهم ریخته ست فکر کن راه میری زیر پات اشغال میچسبه یه کو ظرف همیشه تو ظرفشوییه و رو اپن ...

منم زن عموم اینچوریه 

کسی اشغالارو خالی نمیکنه 

مرغ و نمیشوره میزاره تو یخچال 

هر کی میاد ی تیکه کیکنه میشوره سیخ میکشه 

وضع گاز 

تو تراس ی قابلمه پیاز بود بارون زده بود پره اب بود بوی گندش تو کوچه میرف 

میوه های عید تو تراس بارون زده بود گند گرفته بود 

ماه پیش از پاییز تو یخچالش انار مونده بود کپک زده بود 

سی تا شورت کثیف گوشه های خونه 

صد جف جوراب 

البته تو هیم ب مادر شما نباشه 

هر روزم خونش کارگر داره ظرف میشوره و توالت میشوره 

همسر من میگه باز تو میری سریع جمع و جور میکنی بیچاره شوهر این میخواد تو خونه از دسته این چی بکشه با ...

نبابا بذار شوهر کنه چنان زرنگ میشه

خواهرم دست به سیاه سفید نمیزد 

وقتی شوهر کرد رفت سرکار بخدا هروقت سرزده میرفتیم خونش برق میزد خونش هممون هنوزم هنگیم این تو مجردی دایره شلوار راحتیش تکون نمیخورد الان چرا تنقدر زرنگه😕😕😕

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
من دلم از پدر شوهرم گرفته  بعضی وقتا ی منتایی سر شوهرم میزاره  شوهرم یواشکی تو ماشین میش ...

حالا پدرشوهر من منت نونی رو که از بچگی داده بچه هاش خوردن سرشون میذاره.انگار بچه ها بهش گفتن مارو دنیا بیارید

مرتیکه تاس خیکی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
منم زن عموم اینچوریه  کسی اشغالارو خالی نمیکنه  مرغ و نمیشوره میزاره تو یخچال  هر ...

به خدا دیگه خسته شدم پریروز لازانیا درست کردم گفتم وایسا واسه اونا هم ببرم زنگم زدم داریم میایم 45 دقیقه هم فاصله ست. خدا شاهده تا رسیدم با مانتو شروع کردم جمع و جور کردن ظرف شستن و دستشویی شستن

اگ ی روزی ی کوچیک دور از جونش ی چی بشه عذاب وجدان تا تورو پیر نکنه ول کنت نیساااا.دختر باباته کم کسی ...

بله ولی بعضی پدرا بفکر خودشونن 

من عمو بزرگم زن و دختراشو ول کرده الانم ی زن جدید گرفته مستقل داره زندگی میکنه 

دختر عموهام نمیتونن ازدواج کنن دارن پیر میشن 

دختر عمو بزرگم خواستگار داشت فهمیدن پدرش ترکشون کرده بیخیال شدن 

دختر عمو کوچیکم ازدواج کرد با دوست پسرش ولی چون پدرش پشتش نبود انقد اذیتش کردن اخر مجبور ب طلاق توافقی شد

نبابا بذار شوهر کنه چنان زرنگ میشه خواهرم دست به سیاه سفید نمیزد  وقتی شوهر کرد رفت سرکار بخد ...

خدا کنه   شوهرم میگه دلم برات میسوزه خونه همش در حال کاری خونه ما هم میای روت نمیشه بشینی کمک میکنی خونه مامانتم کلا سرپایی

خدا کنه    شوهرم میگه دلم برات میسوزه خونه همش در حال کاری خونه ما هم میای روت نمیشه بشین ...

خوب بگو بهشون چرا نمیگییییییی؟؟؟مثل خواهر شوهر من تا وقتی مجرد بود خونه کثیف دست به سیاه سفید نمیزد حالا که نامزد کرده بیا ببین چه کارا میکنه که آبروشون نره کلا داره کار میکنه خونه تمیز میکنه زرنگن میگن هر دیونه ایی به عقل خودش آگاهه راست میگن

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
به خدا دیگه خسته شدم پریروز لازانیا درست کردم گفتم وایسا واسه اونا هم ببرم زنگم زدم داریم میایم 45 د ...

منم رفتم با شوهر م کمک کردم تمییز کردم 

راحت سه تا کیسه زباله اشغال در اومد 

انقد شورت تو زمین بود شوهرم ی پلاستیک دستش کرد  

همه شورتا رو ور میداش مینداخت تو حموم 

ببین شیشه میز ناهار خوری معلوم نبود 

اندازه ی کوه کفش و کتونی داشتن ریختیم انباری 

وای چقد لباس 

همه رو میریختیم کیسه زباله 

کردیم تو انباری 

باورت میشه 

توالت پره دستمال خونی 

اصلا نرفتیم اونجا 

گفتم کارگر بگیر 

اخه عروسی پسر عموم بود 

دلم سوخت کمکش کردم 

حالا پدرشوهر من منت نونی رو که از بچگی داده بچه هاش خوردن سرشون میذاره.انگار بچه ها بهش گفتن مارو دن ...

تاس خیکی 

خیلی باهال بود افرین 

واقعا چرا نسل قبل سنگ دلن 

شوهر من واسه پسرمون میمیره 

انقدر وسایل و لباس واسش میخره کارتن کارتن میدنم به این زنا که بچه بغل دارن اسفند دود میکنن

چقد فرق دارن