2777
2789
تاس خیکی  خیلی باهال بود افرین  واقعا چرا نسل قبل سنگ دلن  شوهر من واسه پسرمون میم ...

چی بگم.البته بحث نسل نیستا.بحث آدماس وگرنه بابای منم از همین نسله.دورش بگردم همه جوره هوای بچه هاشرو داره.

پدرشوهر من معتقده آدم فقط درحدی که نمیره بخوره،دیگه هیچی نمیخواد!!!!!حالا پولدار هستا،نکبت

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم.البته بحث نسل نیستا.بحث آدماس وگرنه بابای منم از همین نسله.دورش بگردم همه جوره هوای بچه هاشرو ...

اصولا پوادارا حساب دو دو تا رو میکنن 

پدر شوهرم واسه همه بچه هاش خوب پول خرج کرد همه رو دانشگاه ازاد فرستاد 

ولی واسه ازدواجشون پول خرج نکرد 

و 

شوهر من چون از زن اولش بود و شوهرم مادر ندارن که پشتش باشه 

ی کم ظلم میکنه پدر شوهر 

ولی واسه اون یکی بچه ها از مادرشون حساب میبره

الهی بگردم واسه شوهرم 

اصولا پوادارا حساب دو دو تا رو میکنن  پدر شوهرم واسه همه بچه هاش خوب پول خرج کرد همه رو دانشگا ...

بترکه پدرشوهرت،اعصابم خورد شد

حالا شوهر من و برادراش مادر دارن ولی نبود هم فرقی نمیکرد!!!!!!!یکی لنگه شوهرش

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...