2777
2789
من از دسته مادرم دلم گرفته گفتم دیگه نمیام .  هر وقت میریم خونه اتقدر بهم ریخته هست و تو ظرفشو ...

حالا من آرزو دارم مامانم از جاش تکون نخوره 

بیخیال بخدا اینجوری سالمتره پس مامان من خوبه واسه یدونه موی دست مرد هم پا میشه میره سر سطل اشغال که اینجوزی کمر درد و پا درد و بدن درد داره بخدا سر کار خونه انقدر دعوا میکنم کلافم کرده

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بنده خدا افسردگی داره اینم اخه دلیل ناراحتی شد عزیز

نه عزیزم افسردگی نداره شلخته ست اونم فقط خونه خودمون خونه خواهرش میره تمیز میکنه واسه اسباب کشی داداشس میره خونه خودمون میرسه تنبل نه غذا میزاره نه چیزی از اول همینجوری بود . 

اره عزیزم دلیله وقتی هر بار بری بهم ریخته پر ظرفای چرب و چیلی دستشویی کثیف که اونروز شوهرم رفت از خحالت مردم رفتم با وایتکس شستم ادم خجالت میکشه مخصوصا وقتی خواهر مجرد داری که میتونه انجام بده و انجام نمیده 

زمان مجردی و نامزدی خيليييييي اذیتم کرد ولی الان بهتر شده واقعا بهم ظلم کرد ,مامانمم همینطور الانم د ...

چقد بد 

متاسفانه بچه دختر رو بچه نسل غریبه میدونن و 

زورشون میاد کاری بکنن 

من مرحوم مادربزرگم واسه پسر عمم از جون مایه میذاش 

خیلی فهمیده بود

حالا من آرزو دارم مامانم از جاش تکون نخوره  بیخیال بخدا اینجوری سالمتره پس مامان من خوبه واسه ...

اخه این خیلی بهم ریخته ست فکر کن راه میری زیر پات اشغال میچسبه یه کو ظرف همیشه تو ظرفشوییه و رو اپن پر ظرف ظروف . متکا رو مبل با پتو که دراز میشه یه کوه لباسایی که در میارن رو مبل ولو میکنن . دستشویی و روشویی کثیف . ادم خجالت میکشه مخصوصا اینکه یه ابجی بزرگم دارم دریغ از برداشتن لیوان ابش از زمین

[QUOTE=92321396]منم اگه ده سال خونه اشون نرم.نمیپرسن مرده ام یا زنده ولی طاقت ندارم میرم میبینمشون[/QUO

پدر مادر شوهر منم هیچوقت حالشو حتی تلفنی نمیپرسن 

با بقیه بچه ها هر روز در تماسن 

شوهرم هر هفته دو بار زنگ میزنه 

اگه دو هفته هم زنگ نزنه 

هیچوقت بهش ز نمیزنن 

من بارهااااا تحقیر شدم شکستم خورد شدم گریه وردم تو خلوت خودم صدای شکستهشدن قلبم اوند اشک های شوهرم از شدت تحقیر ریخت امااااا باز هم خندیدم ناراحتیم رو نشون ندادم دوستشون دارم برای پدرم میمیرم اما یاد گذشته هم نمیرم😢

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 

خداروشکر به کسی وابسته نیستم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
اخه این خیلی بهم ریخته ست فکر کن راه میری زیر پات اشغال میچسبه یه کو ظرف همیشه تو ظرفشوییه و رو اپن ...

چی بگم نه به مادر شما نه به مادر من که دیونمون کرده ذلم کرده بخدا بعضی وقتا داغ میکنم از دسش مهمون 7پشت غریبه هم میدونه چقدر وسواسه البته بچهاشم از خودش بدتریم اصلا اینم خوب نیست همچی نرمالش خوبه

خواهرتونم واقعا میتونه روزی نیم ساعت وقت بذاره واسه جم جور کردن دوتا هستن تو یکساعت خونه دسته گل میشه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید