2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیان😜

197 بازدید | 30 پست

من سه تا جاری دارم یکیشون خیلی رو مخه جلو من هیچی نمیگه ولی پشت سرم اراجیف میبافه یکیش اینه که جلو مادر شوهر و خواهرشوهرم گفته که اره  رز از وقتی حامله شده خیلی تنبل شده و اه و ناله میکنه و همش افتاده من که حامله بودم خیلی سبک و زرنگ بودم با اینکه جلو من همش دلسوزی میکنه و نزاشت باهاش ظرفا بشورم یا من ورم کردم میگه چقدر بینی من قشنگتره و استخونی تره درحالی که از من کمی ورم کرده میگه الان نمیتونه نرمشش بده قبلا بینیش بهتر بود 😖😟حالا جوابای دندون شکن میخوام که حالیش کنم من دیر به دیر میبینمش میخوام هر وقت دیدمش چی بگم چه کار کنم بنشونمش سرجاش خیلی هم باهام چشم و هم چشمی داره و حسادت 😑

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت پیش باردار بوده؟؟؟

اره دو تا بچه ۹ساله و ۴ساله داره

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
حوصله داری تروخدا آدم پشت سر جاش همونجاس

بدم میاد که بدگوییمو میکنه خیلی مارموزیه که حرص ادم درمیاره

بگو خر چ داند قيمت نقل و نبات  مثلا درداي بارداري نقل و نباتن😃

مغز کوچیکش نمیرسه که بفهمه چی گفتم 

وقتی تنها بودی بگو اینا همه عشوه اس واسه شوهرم 😍😍😍

جلو من نمیگه اصلا میخوام یه جوری بفهمونمش که حد خودشو بدونه

اینو جدی میگمم قدیما بخاطر غذاشونو سبک زندگی زیااد ورم نمیکردن 

اما حالا همه ورما بخاط سبک زندگیهه

میتونی علیه اون استفااده کنی ک یکم علمشو ببره بالاترو

چهار تا چیز بخونه ی چیزی یاد بگیره

اولا ک بارداری و برات بده حرص خوردن رو بچه ت تاثیر میذاره فقط واگذار کن ب خدای بزرگ 

دست خودم نیست تو بودی چه کار میکردی