من سه تا جاری دارم یکیشون خیلی رو مخه جلو من هیچی نمیگه ولی پشت سرم اراجیف میبافه یکیش اینه که جلو مادر شوهر و خواهرشوهرم گفته که اره رز از وقتی حامله شده خیلی تنبل شده و اه و ناله میکنه و همش افتاده من که حامله بودم خیلی سبک و زرنگ بودم با اینکه جلو من همش دلسوزی میکنه و نزاشت باهاش ظرفا بشورم یا من ورم کردم میگه چقدر بینی من قشنگتره و استخونی تره درحالی که از من کمی ورم کرده میگه الان نمیتونه نرمشش بده قبلا بینیش بهتر بود 😖😟حالا جوابای دندون شکن میخوام که حالیش کنم من دیر به دیر میبینمش میخوام هر وقت دیدمش چی بگم چه کار کنم بنشونمش سرجاش خیلی هم باهام چشم و هم چشمی داره و حسادت 😑
دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.