2777
2789
عنوان

از شوهرم قهر کردم و میخام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 43 پست
عزززیزم خدا صبرت بده.چطوریرتحمل میکنی این عطیقه نکبتو ‌چی داره که بهش چسبیدی جدا نمیشی تا الان که جو ...

باور کنید ی جوری رفتار کرد اون اول ک گول خوردم هم خودم هم خانوادم فک میکردم ی مرد واقعیخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی. ..21 سالمه اونم 27

بگو سه سال فرصت داری استخدام شی وگرنه همینجوری بیکار میمونی باید بری گدایی،شکممونوسیرکنیم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بگو سه سال فرصت داری استخدام شی وگرنه همینجوری بیکار میمونی باید بری گدایی،شکممونوسیرکنیم

اره الانم همش میگه طلاهاتو بفروش...تازه سرویس عروسی و فروختم دگ ب این چن تا تیکه م رحم نمیکه

اره الانم همش میگه طلاهاتو بفروش...تازه سرویس عروسی و فروختم دگ ب این چن تا تیکه م رحم نمیکه

کلا زندگی مشترک سخته امیدوارم مشکلت حل شه توکلت به خدا

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
ببین من پدرم تو بازار کار میکنه و گف بهش برات اینجا کار جور کنم و حقوقش عالی بود اما گف من دوس ندارم ...

خب شاید دوست نداره میش پدرت کار کنه.ببین به چه کاری علاقه داره تو روزنامه بگرد براش همون کارو پیدا کن

عشقم همه کسم دخترم😍😍
خب شاید دوست نداره میش پدرت کار کنه.ببین به چه کاری علاقه داره تو روزنامه بگرد براش همون کارو پیدا ک ...

قرار نبود بره پیش بابام..پیش یه غریبه سراغ داشت.اگ ب علاقه بود میرفت دنبالش این یه سال ن اینکه بشینه

قرار نبود بره پیش بابام..پیش یه غریبه سراغ داشت.اگ ب علاقه بود میرفت دنبالش این یه سال ن اینکه بشینه

مردا همشون راحت طلبن شما باید هولش بدی به سمت یه شغل منم خودم انقد دنبال کار برای شوهرم پیدا کردم تا اخر سر این شغل اخریو خوشش اومد داره مصمم میره

عشقم همه کسم دخترم😍😍