2777
2789
عنوان

از شوهرم قهر کردم و میخام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 43 پست

شوهر من جمعه ها که دیگه همههه تعطیلن دائما میزنم تو سرش ک انقد نخواب و فلان بد شما همچین ادمیو ک کار نمیکنرو چجوری تحمل میکنی:| اگه خانوادت حمایتت میکنن جداشو

تجربه گُرگت میکنه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجا کسی نمیتونه بهت مشورت بده.بنظرم شما برو مشاوره و فکر طلاق نباش چون شوهرت مشکلش خیلی حاد ...

من چن دفعه قهر کردم سر این قضیه بعد رفته ی جا پیک کار کنه بعد ک برگشتم بعد ی ماه یهو کارو ول میکنه بعدم میگه من ب موقع ش زحمتامو کشیدم

خب ازدواج كردی طلاق هم خیلی خوب نیست باز خوبه بچه ای نداری! اگر حس میكنی بعد طلاق خوشبخت تری و آینده ...

اره...منم فک میکنم اگ طلاق بگیرم بهتره دیشب با مامانم حرف زدم میگف حق داری ولی باز برو مشاور ببین چی میگه 

من چن دفعه قهر کردم سر این قضیه بعد رفته ی جا پیک کار کنه بعد ک برگشتم بعد ی ماه یهو کارو ول میکنه ب ...

منم شوهرم قبل بچه دار شدنم همینطوری بود اونم چون شغلی که درامد زا باشه نداشت برای همین بی انگیزه بود الان که یه شغل پیدا کرده میبینه براش خوبه بهش چسبیده.شاید از پیک خوشش نمیاد کارای دیگه برلش پیدا کن کاری که بهش علاقه داشته باشه خودش ادامه بده

عشقم همه کسم دخترم😍😍
منم شوهرم قبل بچه دار شدنم همینطوری بود اونم چون شغلی که درامد زا باشه نداشت برای همین بی انگیزه بود ...

ببین من پدرم تو بازار کار میکنه و گف بهش برات اینجا کار جور کنم و حقوقش عالی بود اما گف من دوس ندارم شاگردی کنم

اره...منم فک میکنم اگ طلاق بگیرم بهتره دیشب با مامانم حرف زدم میگف حق داری ولی باز برو مشاور ببین چی ...

اره حتما برو مشاور ببین عزیزم اول از تصمیمت و عواقبش مطمئن شو یهو رو هوا طلاق نگیر كه بعدش خدایی نکرده پشیمون شی ایشالا آرامش بیاد تو زندگیت