2777
2789

سلام خانوما میشه راهنماییم کنین من یه بار چهار ماه پیش از پوشک گرفتم موفق نشدم الان میخوام دوباره کامل از پوشک بگیرم چه جوری شروع کنم الان پوشکشو باز کردم نیم ساعت یه بار میبرم دسشویی دو بارم شلوارشو کثیف کرد😭😥 دخترم الان ۲۹ماهشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمنم ۲۱ ماهشه

هفته  پیش  خواستم نشد.

هر یه ساعت می بردم. بعد یه ربع بعدش جیش کرد شلوارش

پی پی هم کرد تو شلوارش😐بی خیال شدم 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
منم دخترکم ۲۲ ماهشه خیلی دوست دارم تا قبل از تولدش از پوشک بگیرم ولی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ا ...

سختت نیس دوتا بچه پشت هم؟

حاضرم در عوض دست کشیدن ز بهشت بوی پیراهن یوسف بدهد دستانم😍😍😍😍😍

اوایل همینه دیگه تا یاد بگیره، یا باید صبر کنی بزرگتر بشه یا همین روش، میشه پوشک رو ببندی ولی بگی اصلا توش دستشویی نکنه هر وقت این توانایی رو پیدا کرد که بگه قبل از کثیف کردن پوشک میتونی راحت از پوشک بگیریش

پسر من 22ماهشه گاهی اوقات میگه خیلییی کم پیش میاد بگه ....پسر اولم 19ماهگی میگفت حتی شبم بیدار میشد واسه جیش

ووووای چقدر بزرگ شده و نگرفتیش تا الان 

خب دیدم آمادگی نداره تو رفتارش تأثیر گذاشته بود پرخاشگر شده بود فاصله انداختم اصلا نمیرفت دسشویی سرشو هم گرم میکردم ولی فایده نداشت یه دلیلشم یبوستشه خیلی میترسید از دسشویی الانم یبوست داره ولی میگم بزرگ شده و هوا گرمه میسوزه

کلا بازش بذار ماشاالله دیگه بزرگ شده ، براش برنامه ای که داری رو توضیح بده که بزرگ شده و دیگه نباید پوشک بشه

چیزی که دوست داره رو براش بگیر البته چند بار که رفت دستشویی و اونجا کارش رو انجام داد ولی قبلش قولش رو بهش بده

اصلا دعواش نکن که نتیجه معکوس میده، اگه هم جایی رو نجس کرد فقط چند دقیقه از کارش نه خودش ناراحت شو بگو کار اشتباهی کردی و جای این کار تو دستشوییه مثل مامان بابا برو اونجا

وااا نترسونش😐😐 بچه هروقت آمادگی داره و راحته بی دردسر میشه از پوشک گرفت..خودش همکاری میکنه! 

ترسوندنه چی ببخشیدا ادم باید خودشم تلاش کنه و ب بچه اموزش بده

پسر من 22ماهشه گاهی اوقات میگه خیلییی کم پیش میاد بگه ....پسر اولم 19ماهگی میگفت حتی شبم بیدار میشد ...

آره بچه ها باهم فرق دارن من خودم مامانم میگه ۱۵ماهگی جیشتو میگفتی دخترم به من نرفته😁

اوایل همینه دیگه تا یاد بگیره، یا باید صبر کنی بزرگتر بشه یا همین روش، میشه پوشک رو ببندی ولی بگی اص ...

قبلا اینجوری کردم بعدش براش شورت آموزشی گرفتم نگفت فقط دو‌ماه خودمو الکی خسته کردم باز پوشکش کردم😑

ووووای چقدر بزرگ شده و نگرفتیش تا الان 

اتفاقا از نظر روانشناسی باید بچه رو بعد 28 ماهگی از پوشک گرفت

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤