2777
2789
عنوان

عاشقای آشپزی..

126 بازدید | 9 پست

خانما واستون ی آشپز حرفه ای کویتی واستون آوردم.. وای دخترا برنجو عین ما سفید نمیپزه.. اول پیاز سرخ میکنه بعد برگ بو ولیمو عمانی یکی و چوب دارچین و میخک میریزه تفت میده بعد برنجو میزاره روش و یکم آب دم پخت میکنه.. وای درست کردم نمیدونید چی بود.. و غذاهای دیگش. اگر معنیه جایی رو بلد نبودید بیاید بهتون میگم.. بزنید آنستگرام اسامه القصار.. معرکه اس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه درسته میزاره.. تو آشپزی تک میشید با دستوراش

بعد این پلو رو با هر خورشتی میشه خورد دیگه؟

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

من عاشق اشپزیم ولی فقط به سبک خودم 

ادویه های زیاد و پر بو روهم دوست ندارم چرب هم دوست ندارم سبکم در اشپزی هم مینیماله 😁😁😁

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بعد این پلو رو با هر خورشتی میشه خورد دیگه؟

بزن انستا درمیاد.. اره با هرچی. خیلی خاصه. عربی هم بلد نباشی خودش نشون داده چی استفاده میکنه.. اصلا ی غذاهایی درست میکنه معرکه

بزن انستا درمیاد.. اره با هرچی. خیلی خاصه. عربی هم بلد نباشی خودش نشون داده چی استفاده میکنه.. اصلا ...

مرسی دوست خوبم

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله