2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه حست رو در مورد خواهر منم بگی

خواهرت جدیدا ضعیف شده، حالا یا فکریه یا جسمی، برای اینکه کارش درست بشه و گره از کارش باز بشه،سوره یس و علق رو بخونه، 4 سوره فلق،کافرون،ناس و توحید هم به نیتی که می خواد بشه بخونه.

بخاطر امضات حتمااااا. نیتت کاملا واضح باشه.نیت کن.

قربونت برم من 😍 

نیت کردم عزیزم ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
جدیدا گویی سردرگم شدی،از یک فکر به فکر دیگری، زیاده خواه نیستی،ولی احساس می کنی با شرایطی که داری لا ...

برا منم بوگوووو لدفا😍😍

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
تو 6 وعده دیگه تکلیفت روشن میشه هر چه هست به صلاحته

برای منم بگو

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
میشه برای منم بگید عزیزم اگه لازمه نیتم رو هم بگم؟

من حسمو میگم،بقیشو نمیدونم،شما در یک امتحان بزرگ قرار گرفتی، داری آزمایش میشی،سردرگم شدی،کارات پیش نمیره،حوصله وحس و حال هیچی رو نداری، فکر می کنی کسی چشمی، کاری کرده،اینطور نیست،خودت داری انرژی منفی میدی،قبل از خواب آیت الكرسی بخون، کم کم انرژیتو مثبت کن، کاری نشد بگو خداروشکر به صلاحم بوده، از هفته بعدم میبینی که عجب، کارات داره درست میشه،و اینههه، زندگیتو از ماه دیگر در صورت دیگری خواهی دید.انشاا.

برای منم بگو

چقدر دلت پاکه، صبر و حوصله داری فراوان ولی خدا نکنه بی حال باشی،کسی را یارای، یاریت نیست، اعتقادی قوی داری،یعنی اگر بخوای کاری رابکنی انجام میدی،ولی خسته شدی،نیاز به یک سفر خوب داری، تا دوباره انرژی بگیری،موسیقی مخصوص روحت هست، حتما ازش استفاده کن،خبرهای خوبی برات تو راهه، از دنیای معنوی حتما سورپرایز خواهی شد.